Dacă ai legătură cât de cât cu marketingul cât de cât digital, hai la ICEE.Fest. Zău, să lipsești de la așa ceva este echivalent cu a nu folosi Excel in ce faci... Am și un discount de 10% pentru voi. Dați-mi un mail pe cristi@kooperativa.ro să vă zic ce aveți de făcut.

Astăzi numai de bine: studenţii mişto de la întâlnirea Asociaţiei Consumatorilor de Media

Am fost ieri la Club A la întâlnirea de luni a Asociaţiei Consumatorilor de Media. Tema: “Realitatea despre cum reflecta presa realitatea, partea a doua”. Au stat sub lumina reflectoarelor (la propriu, deşi, recunosc, formularea e super şablonistică) şi sub tirul studenţilor de la jurnalism Dan Mihalache şi Ovidiu Vanghele (Mediafax). Foarte mişto discuţia. Şi pentru că cei doi invitaţi au relaţionat foarte bine cu studenţii prezenţi, dar, mai ales, pentru că aceşti studenţi au fost de notă maximă. Degajaţi, dezgheţaţi, uneori sărind pârleazul, mereu pe fază cu întrebările, nişte minunaţi.

Din punctul meu de vedere, ceea ce face Horea Mihai Bădău cu întâlnirile astea de luni e o treabă excelentă. Pentru că şi invitaţii (politicieni, jurnalişti, oameni de afaceri, etc.) trec prin tirul super mişto al întrebărilor studenţilor la jurnalism, un exerciţiu excelent pentru cei dintâi, obişnuiţi cu un alt mod de a fi chestionaţi. Pe de altă parte şi studenţii îşi exersează tehnica „interogatoriului” şi „îşi dau greaţa” cu numele grele prezente în faţa lor.

Chiar mi-a plăcut mult ce am văzut aseară în Club A. O să mai trag cu ochiul pe acolo.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sau comentează direct cu contul tău de Facebook: