Citește acest decalog al campaniilor cu bloggeri. O resursă de aur despre influencer marketing!

La Realitatea TV în studio se râde bine!

Ce mişto e să îţi începi ziua nasoală de luni dacă te uiţi la Realitatea TV! Spre exemplu azi dimineaţă m-am distrat copios de Prelipceanu şi pe colega lui căreai deşi îi ştiu numele nu vi-l spun pentru că cei de pe siteul realitatea.net nu i-au făcut şi ei prezentare. Cei doi au început să se hlizească, probabil, de la o scriitură devastatoare de pe prompter şi au tot continuat să se râdă. Nu au citit ştirile până în capăt, s-au bâlbâit, au făcut eforturi masive să se abţină. Că nu au reuşit vedeţi mai jos…

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=VinVd0WFyh8&rel=1]

Distribuie pe:

0 comentarii la “La Realitatea TV în studio se râde bine!

 1. mihnea Răspunde

  Mie-mi place foarte mult de Laura Chiriac, tipa mi se pare brici in majoritatea cazurilor, iar accentul frantzuzesc e mortal :)

 2. adelix Răspunde

  Super tare. =))) O sa-i vedem si la Carcotasi. :))

 3. George Răspunde

  Asta sint ‘vedetele’ TV din ziua de azi, niste lectori de prompter si atit. Dupa atitia ani de ‘accidente de prompter’ bine documentate pe internet, ma mir ca cei care apar la o televiziune nationala nu fac banalul efort sa exerseze citeva ‘fraze de avarie’: glume, texte marunte si usor de memorat. Pe mine asa m-a invatat directoarea de la BBC Romania in 1993, si ce bine mi-a prins de atitea ori, pe scena cu 1000 de oameni in fata, sau la radio, sau chiar in viata de zi cu zi.
  P.S.
  Ti se iarta, ca esti Chinez, dar de-acum incolo zicem „…au tot continuat sa rada…”, pentru ca „a rade” este intranzitiv, nu reflexiv -)

 4. chinezu Răspunde

  George:
  reflexiv sunt io tot timpul
  si de la mine se ia pe blog :D

 5. dadatroll Răspunde

  Asa, si?

 6. bogdanbuburuz Răspunde

  pot să bag mâna în foc că era un bezmetic care le tot arăta un deget, în spatele camerelor de filmat, după ştirea cu led zep

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.