Dacă ai legătură cât de cât cu marketingul cât de cât digital, hai la ICEE.Fest. Zău, să lipsești de la așa ceva este echivalent cu a nu folosi Excel in ce faci... Am și un discount de 10% pentru voi. Dați-mi un mail pe cristi@kooperativa.ro să vă zic ce aveți de făcut.

Cu PD nu are rost să îţi baţi capul. Chiar dacă e cu RO

Sorin Tudor, unul dintre dibacii onlineului românesc, nu are ce lucra şi îşi consumă neuronii pe catastrofa politică şi virtuală numită PD. Acuma serios, Sorine, ţi-aş putea enumera jdemii de lucruri la care să te gândeşti şi să nu îţi baţi capul cu curvăsăria politică numită PD. Pur şi simplu (vorba Sandrei Stoicescu), nu merită.

Uite, spre exemplu, mai bine te gândeşti la alte întâlniri de genul acelui celebru Karaoke bloggeristic, care a fost o super reuşită. Pe ăştia de la PD ţi-aş spune io unde să îi laşi sau să îi bagi dar numai când ne întâlnim la berea aia de care am discutat :D.

0 comentarii la “Cu PD nu are rost să îţi baţi capul. Chiar dacă e cu RO

 1. Sorin Tudor Răspunde

  Cristi,

  N-am uitat de berea aia! Serios, chiar tre’ sa ne vedem. Si zic sa luam o decizie ca altfel, daca o lasam „pe cand avem un pic de timp”, ramanem doar cu bune intentii…

 2. Satmareanca Răspunde

  Şi eu aşa zic, oricum se transformă în PDL …

 3. moshu49 Răspunde

  chiar daca astazi sint in … travaliu, porcaria aia e asa de 100 de ani! e hidoasa, vomitiva! mai bine v-ati pune pe capul lor toti bloggosfericii; e incultura si nu suport! :(

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sau comentează direct cu contul tău de Facebook: