25.04.2017

Poveşti din cripta Bucureşti: Videanu se lungeşte cu asfaltatul până în primăvară să prindă campania

Mare şcoală pe Adriean Videanu. Mă rog, şcoală e un fel de a spune. Adică s-a prins că e groasă cu cota sa politică din perspectiva alegerilor locale de la anu şi vine cu o soluţie pe cât de ciudată pe atât de măreaţă (crede el): să lase Bucureştiul un şantier pe perioada iernii, să nu se prea grăbească muncitorii cu asfaltatul, betonatul, pirogravatul, croşetatul sau ce mai fac ei, să amâne terminarea lucrărilor până mai prin primăvară. Ca să aibă şi Videanu cu ce intra în campanie. Să se laude că câţi kilometri a asfaltat şi câte străzi a desfundat, iar bucureştenii să cadă prosternaţi la picioarele lui Adi the Great, în miros proaspăt de asflat gata turnat.

Acuma serios, e caterinca sau e chiar emanaţie strategică a băieţilor lui Videanu?

Despre autor: Cristian China-Birta

Blogger din 2007. Toamna :)) Antreprenor din 2009. Mândru membru al Kooperativa 2.0.

Ziarişti care agresează ziarişti

Javre ordinare, nu mai lătraţi atâta la Traian Ungureanu!

Niciun comentariu încă

 1. şoferul
  joi, 6 decembrie 2007, 08:28

  Eu cred ca este o strategie, insa nu in sensul in care te-ai gandit. Cred ca Videanu nu mai vrea sa candideze, desi Basescu si Blaga ii tot spun ca il vor candidat pentru un nou mandat. Si cred ca face toate pe dos, ca sa nu mai aiba chiar nici o sansa.

  Răspunde
 2. joi, 6 decembrie 2007, 08:52

  Iar trebuie sa-ti spun ca nu ai fost suficient de atent.
  Nu este vorba de candidatura. Este vorba de un mod de a fi sinucis – la propriu ( ca singur nu poate).
  Pai, ultimul lucru de care se va mai apuca, sunt pasajele din Bucuresti. Nu-i asa, ca si tu il vei ajuta? :)- deci suntem doi.

  Răspunde
 3. joi, 6 decembrie 2007, 09:02

  Eu merg pe varianta Soferului ::)) Nu de alta, dar nu vreau sa-mi imaginez ca Videanu ne crede o turma de imbecili ca sa punem „botu'” la asa ceva…

  Răspunde
 4. joi, 6 decembrie 2007, 09:20

  Ma ce credem noi e una, dar io vreau sa ne dea „orezarul” asta mic si SURSA de unde a luat informatia asta. NU de alta, dar sa ma motiv serios sa il impusc pe Videnelul nostru drag !
  :D

  Răspunde
 5. chinezu
  joi, 6 decembrie 2007, 10:16

  pai cum as putea sa va spun ca sursa este din primaria generala a capitalei, de pe undeva din zona tehnocrato-tehnica?
  nu se face asa ceva…

  Răspunde
 6. joi, 6 decembrie 2007, 10:26

  Asfaltarile lui videanu m-au enervat, ca si cetatean cu masina proprie si personala, mai mult decat 4 ani de guvernare a lui Nastase. Vb serios. Una e sa ti se ia un drept inalienabil, dar pe care nu prea il exerciti, alta e sa te tina in trafic ore in sir in fiecare zi. Parerea mea. Daca Videanu candideaza din nou la PMB eu votez orice altceva decat PD. Dar sunt destul de sigur ca nu va candida pentru ca nu-l va mai vota nimeni, indiferent de cat ‘bine’ a facut.

  Cat despre strategia lui, personal as rezolva toate asfaltarile repejor de tot, pentru ca cu cat uitam cu totii mai repede de magariile facute (incepand cu Ana Ipatescu si Magheru si terminand cu ce se intampla azi zi de zi prin tot Bucurestiul), cu atat mai bine pt ei.

  m

  Răspunde
 7. joi, 6 decembrie 2007, 10:40

  @artistu : vezi acuma suntem trei ! :)))

  Răspunde
 8. luni, 7 ianuarie 2008, 22:45

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *