De la ce CAuri ia bani Camelia Spătaru?

„…vorbim de 2.700 de RON in cazul Distrigaz, 1.179 RON in cel al Electrica Muntenia Sud si 1.414 RON in cazul Electrica Muntenia Nord; in total este vorba de 5.293 RON lunar, adica 53 de milioane de lei vechi.

Acesti bani, care reprezinta suma indemnizatiilor de sedinta de la cele 3 CA-uri, sunt mai multi decat salariul pe care il lua de la ultimul sau loc de munca – ProTv. Acolo, Camelia Spataru a castigat anul trecut, 46.150 de ron, adica undeva la 1.100 de euro pe luna. La Guvern , sa nu uitam, Camelia Spataru incaseaza si leafa de secretar de stat, care nu este nici ea mica, fiind in jur de 33-35 de milioane de lei pe luna.

In concluzie, fostul reporter al ProTv-ului de la Senat si Presedintie a trecut de partea premierului Tariceanu pentru un venit de circa 2.700 de euro, aproape de 3 ori mai mult decat obtinea de la Adrian Sarbu.”

Restul în Jurnalul Românesc.

0 comentarii la “De la ce CAuri ia bani Camelia Spătaru?

 1. Victor Ciutacu Răspunde

  Un populism sinistru, China Man, asta-i articolul pe care l-ai linkuit. Daca-si inchipuie cineva ca te poti imbogati din CA-uri, ii spun eu ca-i un dobitoc. Hai sa punem oamenii muncii, ca in decembrie ’89, la conducerea societatilor poporului. Ca probabil n-are treaba Cami cu administrarea unei societati de talia Distrigaz e una, ca gandim ca-n socialismul stiintific e alta…

 2. chinezu Răspunde

  Victor Ciutacu:
  hoooooooo, imparate
  ce sari asa pe clasa chinezeasca?
  am preluat si io un material trimis pe mail chiar de cineva de la guvern
  ca e o mare big happy familie acolo :D
  si daca e asa cum zici tu ar fi prima dobitocenie care ar aparea in presa?
  se schimba doar subiectul, titlul si perioada :D

 3. Victor Ciutacu Răspunde

  Pai ti-au trimis delatiunea aia care n-au apucat loc in CA-uri:)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sau comentează direct cu contul tău de Facebook: