29.04.2017

Teroriştii au pus bombe la Aeroportul Băneasa de Ziua Naţională!!!

Fără să pot spune că sunt un fan necondiţionat al celor de la Academia Caţavencu, modul în care ei au sărbătorit Ziua Naţională este absolut fenomenal. Teroristic am putea spune. De senzaţie!!!!

Via Tolo.

Despre autor: Cristian China-Birta

Blogger din 2007. Toamna :)) Antreprenor din 2009. Mândru membru al Kooperativa 2.0.

Şoferul care scrie muuuult mai bine decât conduce

Kiss my ass, George!

Niciun comentariu încă

 1. marți, 4 decembrie 2007, 20:09

  sincer.. si cunoscand un pic domeniul cu doi membri ai familiei in aviatie, pot spune ca baietii n-au facut cine stie ce minus hercules. avioanele la care au lipit ei grenada si pe care le-au filmat erau decomisionate.. 707-ele, de exemplu, nu prea mai zboara nicaieri, apartine, din cate am vazut pe coada, alaskan airlines si probabil a fost cumparat pt piese pt aeronava prezidentiala.. celalalt parea un BAC 1-11 care nu mai zboara decat in Africa..

  Singura faza mai periculoasa e cea cu C5-Galaxy sau cum ii zice avionului militar. Aia da, intr-adevar, periculos. In rest, joaca de copii. Parerea mea..

  Răspunde
 2. miercuri, 5 decembrie 2007, 07:23

  Poate ca o fi joaca de copii, dar eu ma intreb cum de au ajuns pana la avioanele alea. Pt ca inteleg ca au trecut nestingheriti de paza Aeroportului…restul, cu grenada, casca galbena scrisa cu markeru’- astea sunt asa, de umplutura, distractie, mistocareala, ca sa iasa materialul mai palpitant. Si a iesit :)

  Răspunde

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *