Citește acest decalog al campaniilor cu bloggeri. O resursă de aur despre influencer marketing!

Cam cât mai durează până îl cercetează DNA şi pe Cozmâncă?

Octav Cozmâncă, celebrul zbir al PSD, care făcea să tremure întreaga suflare pesedistă, a stat multă vreme pe margine. Din raţiuni personale, pe care nu vreau să le menţionez aici din respect faţă de Nea Tavi. Acum iese la interval într-un interviu în Jurnalul Naţional (de cealaltă parte a microfonului fiind, who else, Ciutacu). Nea Tavi le zice dur. Şi le zice bine. Şi, oricât ar vrea unii din PSD să spună că nu mai contează, că e terminat, multă lume din partid încă îl regretă pe Cozmâncă şi va fi foarte receptiv la ce spune el.

L-am cunoscut pe Nea Tavi. E un tip foarte, foarte fain, total diferit în particular de ce arată el în public. Adică nu e nici pe departe muflonul ăla înciudat, permanent pregătit să dea cu cornu dacă interesul de partid şi de stat o cere.

Acuma întrebarea chinezească este, având în vedere că a ieşit din carapace cu nişte lucruri care o să deranjeze pe multă lume, cât timp va dura până DNA îi va ciocăni cioc, cioc la uşă să îl întrebe ce şi cum şi de la cine? Pentru că ăsta e patternul în România. Dacă stai cuminte şi îţi vezi de ale tale, te lasă organu în pace. Dacă deschizi pliscul, brusc toată lumea îşi aduce aminte de tine şi pac cu dosarul.

Distribuie pe:

0 comentarii la “Cam cât mai durează până îl cercetează DNA şi pe Cozmâncă?

  1. Satmareanca Răspunde

    S-ar putea sa fi trecut eu cam tarzior pe aici si intre timp sa se fi produs minunea. Niste pixuri cu pasta in ele tot or sa-i gasesca :)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.