Citește acest decalog al campaniilor cu bloggeri. O resursă de aur despre influencer marketing!

Tinerii social-democraţi şi păsărica privată

vuscan.jpg

Nu mă interesează cum se distrează alţii în particular sau ce fac pentru a-şi ridica nivelul moralului sau alte nivele. La cum nu mă interesează de să mă dea pe spate nici micile dispute locale între partide, între membrii aceluiaşi partid, între partid şi presă etc. Există momente când acestea toate se combină şi iese cum vedem pe primiti cu blogushoru.

Băiatu din foto, ăla de fotografiază coregrafia internă a balerinei de pe bar, cică e un reprezentant al TSD Bihor. Deci cu oarece funcţie şi, teoretic, ceva responsabilitate. Iar într-un bar ca ăla numai în privat nu poţi să zici că se întâmplă acţiunea. Numai dacă privatul ăsta nu e privată de fapt, adică un altfel de a-i spune WCului.

Penibil. Jenant. Privat.

Distribuie pe:

8 comentarii la “Tinerii social-democraţi şi păsărica privată

 1. mihnea Răspunde

  subscriu. jalnic.

 2. manole Răspunde

  bucuria animalica de pa fata tipului, grotesc.
  de unde intreb : de cind n-a mai vazut fofoloanca live?
  vezi violuri de babe de la ora 5…

 3. teo.georgescu Răspunde

  Brr…Bleah…Puah…Cah

 4. andreir Răspunde

  Da’ ce-si baga dansa in’transa? Dejtele sau alt object?

 5. Horia Răspunde

  Iata cine e personajul din imagine:

  În ziua în care sediul PSD Bihor a găzduit o şedinţă în care s-au analizat rezultatele alegerilor europene din 25 noiembrie, liderului filialei judeţene i se cere demisia. Nu de către ziarişti sau alţi şefi de partid (centrali sau locali), ci de către un simplu membru: Horea Vuşcan…
  Tânărul membru socio-democrat a scris şi difuzat presei locale o scrisoare deschisă în care îi cere răspicat demisia preşedintelui de filială judeţeană, Mihai Bar. Rândurile scrisorii conţin reproşuri la adresa lui Bar, dar şi aşteptări, aparent, neîmplinite ale semnatarului, cu privire la asumarea eşecului de duminică, 25 noiembrie, când “PSD Bihor a obţinut cel mai slab scor electoral din toată ţara, cu excepţia judeţelor care militează pentru autonomie teritorială, în speţă Harghita, Covasna şi Mureş”. Vuşcan consideră că un lider politic de calibrul lui Mihai Bar, „care a condus atât PSD Bihor cât şi judeţul Bihor trebuie să mai aibă o calitate: aceea de a realiza momentul optim când trebuie să apună şi să preda ştacheta în condiţii onorabile”. Scrisoarea deschisă vine, conform celor scrise de Horea Vuşcan, „în numele unui grup de tineri care încă speră în valorile social democraţiei atutentice”.

  Cine este „revoluţionarul” pesedist ?
  Horea Vuşcan este un copil de bani gata, fiul acelui Coriolan Vuşcan care a vândut (conform specialiştilor, pe „doi lei”) fabrica Interoil (care, momentan, nici nu mai produce, fiind pe pragul de a fi închis total, din interese ce vizează terenul pe care se află). Tânărul a devenit cunoscut în anul 2003, în urma unui eveniment rutier tragic, soldat cu moartea a trei persoane. Conform martorilor din noaptea cu pricina, Horea Vuşcan, aflat la volanul unui autoturism BMW, a rulat cu viteză mult superioară celei permise de lege şi a izbit un alt autovehicul. Mai mult, se pare că Vuşcan jr. era şi băut.
  http://www.contrastonline.ro/stiri/38/10332

  Morala: viitor de aur, PSD-ul are! altfel spus, sa reformati bine!

 6. Denna Toce Răspunde

  This would be the perfect weblog for anyone who desires to understand about this topic. You recognize so much its almost challenging to argue with you (not that I certainly would want.!!!.HaHa)!!! You definitely place a brand new spin on a topic thats been written about for decades. Excellent things, just excellent!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.