Dacă ai legătură cât de cât cu marketingul cât de cât digital, hai la ICEE.Fest. Zău, să lipsești de la așa ceva este echivalent cu a nu folosi Excel in ce faci... Am și un discount de 10% pentru voi. Dați-mi un mail pe cristi@kooperativa.ro să vă zic ce aveți de făcut.

Bătaia e ruptă din MAI

Păi şi chiar credeţi că marea masă a românilor se va supăra pe poliţiştii ăştia care dau cu atâta simţ de răspundere în români cum îi prind? Păi nu românul are vorba că bătaia e ruptă din rai? Chiar dacă asta înseamnă să schilodeşti un copilaş de 2 ani a cărui vină e doar aceea de a avea nişte părinţi imbecili? Cum s-a întâmplat şi se întâmplă de atât de multe ori.

Deci nu vă agitaţi foarte tare, că nu se va întâmpla nimic major. Doar ceva avertismente de căcat pe care şefii poliţiei române şi ai MAI (Ministerul Administraţiei şi Internelor, care instituţie are acum în denumire ceva, atât de ironic, cu reforma), invidioşi că nu au fost ei cei care au dat cu pulanul, le dau cadou bătăuşilor. Oficial. Că neoficial le spun „bine, băăăă, sparge-le faţa!”.

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=ZTN_VAi0raE&rel=1]

2 comentarii la “Bătaia e ruptă din MAI

  1. Crissy Răspunde

    und ein schönes handmade 2013! Und Danke an alle Teilnehmer und Teilnehmerinnen des wunderbaren DIdeldv-ntskaAenYers, der heute mit diesem Blogpost endet. Share and

  2. http://www.justgetcoins.us/ Răspunde

    TransporteTodos los sábados, domingos, vacaciones y días festivos, salimos desde:la Alameda Mariano Escobedo de las 8:00 AM a las 10:00 AM.Pino Suárez, esq. Con Washington, Monterrey, N.L.El regreso es entre las 5 y las 6 pm

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sau comentează direct cu contul tău de Facebook: