Ţigani au fost, ţigani sunt încă. Sau nu?

Acum cam un an s-a inflamat netu pe motiv de un ţigan român pleznit cu ură de un neamţ, pentru că l-a inoportunat pe arian cu cerşitul. S-a pornit atunci o revărsare de comentarii pline de o ură incredibilă la adresa ţiganilor români, comentarii făcute, firesc, normal, clinic, de către români. Priviţi filmarea şi uitaţi-vă din curiozitate şi pe comentarii… Neamţul zice, în traducere aproximativă, după ce îl plezneşte pe amărâtu, „nu am tip de toţi lingăii în cur…”.

De fapt, ţiganul român nu era român, ci un turc. Lucru confirmat ulterior şi de televiziunea care a difuzat materialul. Ura însă nu are buletin de identitate sau paşaport… Ring a bell???

0 comentarii la “Ţigani au fost, ţigani sunt încă. Sau nu?

 1. Vania Răspunde

  Justă atitudinea neamţului!
  Neamţul, tot un fel de Rus!

 2. chinezu Răspunde

  Vania:
  si rusul tot un fel de turc
  si turcul tot un fel de roman!

 3. mihnea Răspunde

  adevarul e ca nu prea avea fata de roman tipul, mai degraba turc. oricum, dupa calitatea imaginilor eu nu stiu ce sa spun.. adica e filmuletz de calitate, nu ceva facut cu camera de 2 megapixeli pe strada. neintelegand nemteasca nici n-am cum sa inteleg despre ce e vorba.. daca o fi de la vreo emisiune, etc.

 4. thestefan Răspunde

  Vai mai, de fapt trebuia sa scrii Neamtzu` tot neamtz ramane.
  Asa mai cred si eu ca Hitler s-a reincarnat.Mama lui de Fritz, pai trebuia bronzatu` ala sa se intoarca cu clanu` si sa-i spuna lui Fritz cum e cu teoria Lebensraum`ului,ca doar are si el nevoie de spatiu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *