Citește acest decalog al campaniilor cu bloggeri. O resursă de aur despre influencer marketing!

Ţigani au fost, ţigani sunt încă. Sau nu?

Acum cam un an s-a inflamat netu pe motiv de un ţigan român pleznit cu ură de un neamţ, pentru că l-a inoportunat pe arian cu cerşitul. S-a pornit atunci o revărsare de comentarii pline de o ură incredibilă la adresa ţiganilor români, comentarii făcute, firesc, normal, clinic, de către români. Priviţi filmarea şi uitaţi-vă din curiozitate şi pe comentarii… Neamţul zice, în traducere aproximativă, după ce îl plezneşte pe amărâtu, „nu am tip de toţi lingăii în cur…”.

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=7TNXf190UXk&rel=1]

De fapt, ţiganul român nu era român, ci un turc. Lucru confirmat ulterior şi de televiziunea care a difuzat materialul. Ura însă nu are buletin de identitate sau paşaport… Ring a bell???

Distribuie pe:

0 comentarii la “Ţigani au fost, ţigani sunt încă. Sau nu?

 1. Vania Răspunde

  Justă atitudinea neamţului!
  Neamţul, tot un fel de Rus!

 2. chinezu Răspunde

  Vania:
  si rusul tot un fel de turc
  si turcul tot un fel de roman!

 3. mihnea Răspunde

  adevarul e ca nu prea avea fata de roman tipul, mai degraba turc. oricum, dupa calitatea imaginilor eu nu stiu ce sa spun.. adica e filmuletz de calitate, nu ceva facut cu camera de 2 megapixeli pe strada. neintelegand nemteasca nici n-am cum sa inteleg despre ce e vorba.. daca o fi de la vreo emisiune, etc.

 4. thestefan Răspunde

  Vai mai, de fapt trebuia sa scrii Neamtzu` tot neamtz ramane.
  Asa mai cred si eu ca Hitler s-a reincarnat.Mama lui de Fritz, pai trebuia bronzatu` ala sa se intoarca cu clanu` si sa-i spuna lui Fritz cum e cu teoria Lebensraum`ului,ca doar are si el nevoie de spatiu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.