Dacă ai legătură cât de cât cu marketingul cât de cât digital, hai la ICEE.Fest. Zău, să lipsești de la așa ceva este echivalent cu a nu folosi Excel in ce faci... Am și un discount de 10% pentru voi. Dați-mi un mail pe cristi@kooperativa.ro să vă zic ce aveți de făcut.

Cum ar fi dacă PSD ar accepta că sunt mai multe PSDuri?

Adrian Năstase a făcut o propunere interesantă, ieri, în Suta lui Turcescu. Bine, a zis el mai multe acolo care pot fi analizate, inclusiv că ar mai vrea o tură la Cotroceni ca să se bată cu marinarul cel şpriţar. Cel mai interesant, mie ca un chinezu ce mă întâmplu, mi s-a părut, totuşi, ideea cu existenţa mai multor curente ideologice în PSD. Şi nu numai existenţa, ci ACCEPTAREA lor. Şi nu numai acceptarea lui, ci ASUMAREA lor.

E o temă care merită, măcar, discutată…

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=67wbpBtGqy0&rel=1]

0 comentarii la “Cum ar fi dacă PSD ar accepta că sunt mai multe PSDuri?

 1. bety Răspunde

  ar fi ca cum geoana ar fi presedintele udmr. si ca cum abia ar reusi sa faca 5% hihihihihihihihihihihi si ca cum l-ar da afara pe fondatorul miscarii, adica pe john-john, iar asta ar candida independent si ar face umpic peste 3%. :-D

  nu ca ar fi misto? :-)

 2. chinezu Răspunde

  Bety:
  ai un dribling argumentativ pe care nici cristi chivu in zi buna nu il poate gini :D

 3. bety Răspunde

  asta-i de bine? :):):):):):):)

 4. mihnea Răspunde

  Nastase crede ca si-a gasit nisa de reintrare in politica in situatia in care Geoana e Geoana. Continui sa cred ca n-are sanse, dar ramane de vazut cam cat de sado-masochisti sunt cei din PSD in a-l accepta inapoi pe marele arogant. Personal, mi-ar place ca PSD sa scape de toti dinozaurii si sa faca un partid cu oameni gen Ponta si Diaconescu. Atunci poate ca i-as si vota :)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sau comentează direct cu contul tău de Facebook: