Dacă ai legătură cât de cât cu marketingul cât de cât digital, hai la ICEE.Fest. Zău, să lipsești de la așa ceva este echivalent cu a nu folosi Excel in ce faci... Am și un discount de 10% pentru voi. Dați-mi un mail pe cristi@kooperativa.ro să vă zic ce aveți de făcut.

Ar fi putut fi o seară frumoasă…

Parcă simţeam că Steaua va rata magistral de frumos meciul de ieri. Aşa că m-am dus de la ora 19.00 la Ateneum să îi văd şi să îi ascult pe cei din Cvartetul Belcea. Magistral. Schubert şi Ravel interpretaţi impecabil de către unul dintre cele mai adevărate cvartete din istoria recentă. Plus că au avut-o ca invitat de onoare pe Mihaela Ursuleasa, care s-a încadrat perfect cu pianul în ultima bucată de Schuman. A fost excepţional. Ultimul lor concert în România pe anul ăsta.

Apoi a început meciul. Steaua zburdă pe teren, un-doiuri, călcâie, şmekereli… Băieţii se simt bine jucând. Poate chiar prea bine. Pentru că mi se pare că au abordat foarte vitejeşte partida, dar parcă fără a fi cu adevărat conectaţi la un meci de Champions League. Şi a venit apoi beşina de gol a cehilor.

Ar fi putut fi o seară frumoasă. Dar a fost doar pe jumătate…

0 comentarii la “Ar fi putut fi o seară frumoasă…

  1. mihnea Răspunde

    mda, e cam neplacut. eu stau de vreo cateva luni si ma intreb ce cauta neshu’ pe teren. ca jucator de fotbal nu e.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sau comentează direct cu contul tău de Facebook: