24.05.2017

PRM – începutul sfârşitului

A început păruiala în PRM. Adică, altfel spus, e începutul sfârşitului pentru partidul revistă. De aici încolo e doar neantul politic pentru ei.

Dincolo de orice nu ai cum să nu te îngreţoşezi, însă, când o auzi pe una ca Daniela Buruiană, proaspătă exclusă din partid, cea care, până mai ieri, era precum timbrul de scrisoare lipită de Vadim, cum îl spurcăie acuma pe tribunul. E şi reconfortant când vezi cum şi-o trag gherţoii între ei, dar e şi jenant, ca principiu, când vezi atâta curvăsărie.

Ia uitaţi cum vorbeşte Buruiană de Bolcaş, Vadim şi de partidul din care tocmai a plecat. Aiaiaiaiaiaiaiaiaiaiai…

Despre autor: Cristian China-Birta

Blogger din 2007. Toamna :)) Antreprenor din 2009. Mândru membru al Kooperativa 2.0.

"Prostănacul şi-a atins obiectivul"

Prinţul Duda critică societatea civilă pentru că nu îi cumpără nimeni cărţile

Niciun comentariu încă

 1. luni, 26 noiembrie 2007, 19:28

  Şi? …
  Aşa facem toţi!…

  Răspunde
 2. chinezu
  marți, 27 noiembrie 2007, 06:45

  Vania:
  facem, facem cu totii la fel
  dar tocmai de aia cand prindem pe unu il punem la zid :D

  Alexandru Petria:
  trimite-o pe elena in peru ca e mai departe :D

  Răspunde
 3. marți, 27 noiembrie 2007, 09:57

  Prima reactie de bun simt in PRM a venit de unde nu ma asteptam, de la devotata fanatica fata de Vadim. Care e rupt de realitate complet, intr-adevar, daca merge pe mana unei relicve ca Bolcas…

  Răspunde
 4. chinezu
  marți, 27 noiembrie 2007, 10:00

  Horia:
  lasa relicva de bolcas
  dar vadim sa nu ii mearga mintea sa anticipeze revolta parlamentarilor impotriva cererii sale idioate ca astia sa demisioneze???
  pai daca nu simte asa ceva clar ca trebe sa se apuce de scris ce vrea el si sa lase politica
  el e relicva nu bolcas

  Răspunde
 5. Lica
  luni, 24 decembrie 2007, 16:44

  Vadim a facut greseala vietii lui , cind dupa 2000 s-a luat dupa ” binevoitori ” de-al de Gheorghe Buzatu si a mers pe mina tinerilor , spunind ca tinerii l-au votat pe el iar pe cei cu experienta si care au dus PRM-ul la 22 % i-a marginalizat , i-a sicanat pina oamenii si-au luat mina in cap . Pai tinerii l-au tradat pe Vadim , nu asa au facut Hogea , Vasilescu Nicu , Raj Tunaru , Codrin Stefanescu , si acum Olguta ? As mai putea continua cu exemplele dar ma opresc deocamdata .

  Răspunde
 6. Titanic
  duminică, 30 decembrie 2007, 19:50

  Tovarasi, va propun sa fiti de acord cu urmatorul scenariu:Basescu a reusit sa polarizeze atentia asupra sa si a partidelor asa zis prezidfentiale si le-a adus la 29% ceea ce nu este putin.PSD-UL e f multumit deoarece scorul real va fi mult mai bun pe fondul erodarii popularitatii presedintelui ,care nu se va potoli si va crea o stare de lehamite (vezi votul de la referendum).
  Pe fondul polarizarii luptei PD -PSD, celelalte partide apar ca nu mai exista sau ca nu mai conteaza, ceea ce va polariza votul in special pentru aceste partide(PDsi PSD).Aceasta tactica a fost inceputa de cand Base a devenit primarul Bucurestiului si de atunci el creste in sondaje de asemenea si PD.
  Pentru celalate partide care nu conteaza, respectiv PNL,PRM SI PNG,propun sa faca o alianta electorala si garantez ca acest efect va avea o polarizare mult mai atargatoare , deoarece Vadiim este puternic , Becali este popular, iar Tariceanu este obiectivul .
  Tariceanu fiind obiectivul ,cred ca daca Vadim si Becali se vor uni si vor uita de cearta fortata care i=a separat, vor fi marii castigatori, popoprul ii vrea impreuna, asa cred eu.

  Răspunde

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *