Citește acest decalog al campaniilor cu bloggeri. O resursă de aur despre influencer marketing!

Mirceaaaaa, Ana te înşeală!!!

Pe Mircea Geoană îl ştiţi. Iar unii dintre voi o ştiţi şi pe Ana Birchall. Care e consilera lui Geoană de când are Geoană consilieri şi mai mult de atât… Adică mai mult de atât nu mai zicem nimic, că nu e frumos să vorbim atâta de cei doi.

E ca un fel de telenovelă relaţia lor. El, Mircea, se face că o ascultă, iar ea, Ana, se face că el, Mircea, o ascultă. Şi Ana ameninţă mereu în stânga şi în dreapta, în sus şi în jos, în lateral şi în lateral cu deja răsuflatul „acum îl sun pe Mircea dacă…”. Şi Ana sună. Şi Mircea îi zice „dragă, potoleşte-te”. Şi Ana îl sună. Şi Mircea iar. Şi Ana iar. Şi tot aşa.

Hooooopaaaaa! Staţi aşa. Că telenovela se împute. Pentru că Anuca noastră a început să sune şi pe alţii. Da, da, pe alţii. Şi, ca în orice telenovelă jenantă, Mircea nu ştie. Pentru că Ana ştie că dacă Mircea ar afla că Ana sună pe unul şi pe altul şi se pisiceşte (politic, of course) pe lângă ei ar face urât.

Şi ca să încheiem acest episod din telenovela „Mircea. Şi Ana?” mai spunem doar că ultima debandadă telefonică a fost excutată cu prilejul vizitei lui Anthony Giddens în România când Ana a sunat pe unii dintre cei mai duri duşmani ai lui Mircea să le facă lipeala cu gurul lui Tony Blair.

Ca trailer pentru episodul următor vă sugerez doar atât: o corabie în derivă pluteşte pe valurile învolburate ale politicii. Şobolanii încep să părăsească incinta. Unul dintre şobolani vorbeşte într-un la telefon. Va urma…

Distribuie pe:

0 comentarii la “Mirceaaaaa, Ana te înşeală!!!

 1. Satmareanca Răspunde

  Intrigi tipic pesediste. Era de asteptat. Ce soarta pe saraca Ana :D

 2. chinezu Răspunde

  Satmareanca:
  tu crina
  tu tii cu ursu sau ce? :D

 3. Toma Răspunde

  Dar cine este Ana Birchall de poate sa faca lipeala politicienilor romani cu mari personalitati de afara?

 4. Semantic Răspunde

  E! cum nu stii?? pai daca pana si Elena a auzit de ea! deci, e tare, este viitorul minstru al educatiei.

 5. Sfilara Răspunde

  Iata si filmuletul pt cine vrea sa il vada:

  http://anabirchalloral.blogspot.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.