Citește acest decalog al campaniilor cu bloggeri. O resursă de aur despre influencer marketing!

Ultima şansă pentru PSD

Ce m-am enervat când am citit ce a scris Horia Blidaru pe blog la el! Dar şi ce mi-a plăcuuuuut! M-am enervat pentru că aşa aş fi vrut să scriu şi eu. Mi-a plăcut pentru că aşa aş fi vrut să scriu şi eu. Drept pentru care de azi Horia intră în blogroll la mine.

„În miezul campaniei electorale – care e sublimă, dar lipseşte cu desăvârşire – a fost relansat zvonul că PSD negociază intrarea la guvernare. Iarăşi cu PNL, eventual şi cu PC şi UDMR. Coaliţia ar urma să se materializeze după europarlamentare, acum fiind în curs de negociere ministerele la care titularii liberali – care au avut grijă să se compromită pe limba lor – ar urma să fie înlocuiţi cu pesedişti.

Nu ştiu cât adevăr conţin aceste zvonuri. Ştiu sigur, însă, că există în PSD o mână de neisprăviţi buni numai de gură şi de sforării de culise, care n-au câştigat în viaţa lor vreun vot şi nu vor reuşi să le convingă nici măcar pe fufele care-i trec prin coada clasamentelor celor ce le-au trecut prin aşternut. Aceşti indivizi, cu echivalent prin toate partidele, n-au altă legătură cu politica decât satisfacerea propriilor interese şi, drept urmare, nu urmăresc altceva decât să se lipească la guvernare cu orice preţ. Ei pot foarte bine să devină, peste noapte, conservatori, populari, liberali, fascişti sau maoişti. Exemplul metamorfozei in corpore a colegilor de tagmă ticăloasă, pediştii, e elocvent. Această specie nu are, aşadar, nici măcar probleme de onorabilitate, pentru ea scopul primează şi-i scuză mijloacele întotdeauna.” Restul aici.

Distribuie pe:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.