Citește acest decalog al campaniilor cu bloggeri. O resursă de aur despre influencer marketing!

Naşul Radu Moraru face spume la gură. Şi bine face

Mişto seria de emisiuni pe care o face Radu Moraru, Naşul de la B1 TV, despre parlamentarii „săraci” cărora le plătim noi, pulimea, chiria, deşi ei stau pe un purcoi de bani. Şi aşa s-a enervat Radu la un moment dat când vorbea cu deputatul Niculae Bădălău (care primeşte bani pentru chirie deşi are 3 milioane de euro în cont) că parcă îţi venea şi ţie, cel care te uitai, să spargi televizorul nu alta.

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=iOLw00M5zpA&rel=1]

Distribuie pe:

0 comentarii la “Naşul Radu Moraru face spume la gură. Şi bine face

 1. Bibliotecaru Răspunde

  Şi ei ce sa zică, „nu-i vreau!”? :)
  Mai, mai, mai!
  Este un mecanism bun de depistare a celor care fac politică în România ca facă bani, mai cu o şpagă, mai cu un comision. Cei care sunt cinstiţi, stau în continuare în apartament cu 2 camere şi conduc un Cielo.
  Eu m-am mai uitat în declaraţiile de avere a mai multor „personaje” politice. La foarte mulţi dintre ei îţi vine să le plângi pe umăr, şi un pensionar are mai multe decât ei. Interesant sunt cei care au împrumuturi la bancă dar, pe de altă parte, au cont personal în aceiaşi bancă de două sau trei ori suma împrumutată. Ce pretenţie să ai de la cineva care nu realizeză că dobânda băncii este mai mare atunci când iei împrumut şi mai puţină când depui bani. Ori poate pentru nu ei nu este chiar aşa şi atunci împrumută bani cu dobândă mică şi îi redepun apoi cu dobândă mare?

 2. chinezu Răspunde

  Bibliotecaru:
  hai sa ne intrebam altfel
  cum ar fi daca legea ar fi schimbata si nu li s-ar mai da nici un leu?
  ar fi mai bine asa?
  personal nu cred
  atata doar ca, si in acest caz, conteaza enorma si obrazul respectivului

 3. Satmareanu Răspunde

  Parca vad in problema asta un plus pentru uninominal. Cand descoperi la un listaci de asta o neobrazare ca asta, normal ca nu-l mai votezi, ca nu i-tzi comvine sa platesti tu , cel ce castiga intre 200 si 2000 de para pe luna chiria unui dobitoc ce are si casa sau apartament in Bucale, si 3 milioane de para in cont, pozeaza in oaia cinstita pana la votare, dupa care te fura mai bine, si legal…. Ehei, chiar ca se cere o revolutie a clasei politice. Ar trebui masurata grosimea obrazului la multi dintre ei.

 4. chinezu Răspunde

  Satmareanu:
  cei care stau pe milioane de euro si fac asa ceva nici nu cred ca mai au obraz

 5. Catalin T Răspunde

  Eu nu imi doresc sa vad un functionar al statului de nivel parlamentar, guvernamental sau prezidential cu salariul minim pe economie..dar trebuie sa inteleaga si sa se comporte ca niste functionari ai statului; sunt niste angajati la SC Statul SA a carei actionari suntem noi, si trebuie trasi la raspundere pentru toate absentele, ambiguitatile, ilegalitatile si mofturile pe care le fac. I-am angajat acolo unde sunt azi ca sa ne ajute sa traim mai bine si sa avem „dividende”, insa ei an de an, reinvestesc profitul pe motive doar de ei stiute. De fapt mai mult de atat, isi aloca dreptul de a se finanta din profitul societatii. Cind nu-si fac treaba, adorm in timpul programului, absenteaza, sfideaza autoritatea(actionarii), trebuie destituiti imediat, asa ca la orice servici din Romania. Trebuie instituit un cod deontologic al parlamentarului, apoi votul uninominal. Cea mai buna gaselnita a lor a fost imunitatea parlamentara in orice situatie. Parerea mea e ca trebuie desfiintata, eu nu am imunitate in fata patronului firmei mele. salariile pot sa le aiba mari,poate asa nu mai sunt atat de coruptibili, dar in rest trebuie tratati ca oricare angajat.

 6. aknavy Răspunde

  URGENT! Sunt(-em) ferm convins ca blocarea despagubirilor DE DREPT a pagubitilor FNI, de la data de 9 noiembrie 2007 din partea A.V.A.S.-ului (indiferent de motivele invocate) nu este sustinuta de nici-o lege. O guvernare cat de cat rationala, plateste mai intii pe cei pusi IN DREPT de JUSTITIE pentru a fi platiti, si pe urma se platesc „dacii”, se cresc salarii sau se dau pomeni electorale! SALUS POPULI SUPREMA LEX !dar si cu ratiune. Subiect presupus bun pentru discutii la NASUL.

 7. Velcotă Iosif Răspunde

  Cele mai mari necazuri în lume pleacă numai de la bani.Cei care au ar dori să aibe tot mai mult ,s-a furat tot din ţara asta,oameni buni ,nu ne-a mai rămas decăt sufletele .Cu cine să faci demacraţia cu hoţii,care stau bine mersi o mare parte dintre ei ,în scaune ţi funcţii mari ,nici măcar legea nu există pentru aceştia.Atenţe naşule ,mă forţez de multă vreme să aduc lucrurile în faţa adevărului ,în ceea ce priveşte neamul ţigănesc din Romănia ,dar nu reulesc ,nu am cu cine dialoga pentru a arăta naţiei ţiganilor că niciodată nu se vor alinia unui sistem social adecvat pentr un trai linistit atăt timp căt Guvernul alocă anumite fonduri financiare doar către Partida Romilor de la Bucureşti care la răndul lor este clar toacă acesti bani fără justificare.
  De la Sfănta Revoluţie pănă la momentul actual s-au cheltuit pentru romi peste 80 mil euro ,de către cine ,pe ce şi cum deoarece în teritorii sărăcia ,analfabetismul ,mizeria tronează şi este la ea acasă.
  Problema romilor este una de nebăgat în seamă cu toate că aceasta este ăn atenţia organismelor internaţionale aşe UE,şi a fost ,după părerea mea temă de casă pentru Guvernul din 2001 al lui Adian Năstase care a dat curs aşa zisei Strategii de ÎMbunătăţire a Situaţiei Romilor,legea 430/2001,apă de ploaie care nu afăcut altceva decăt să permită să se confecţioneze administraţii paralele ale romilor ,consilier ,experţi mediatori ,formatori şi alte meserii inventate ,ocupate de romii care au ştiut să se posteze în faţa romilor şi să se autuintituleze ,mulţi dintre ei binefăcătorii neamuluiţigpnesc.Sevehiculează teorema discriminării pozitive ,care de altfel nu cred că este un concept corect ,discriminarea fiind de o singură nuanţă.Măsurile speciale ,eventual arătate ăn document,care vin înspre a ajutora ţiganii sunt din start discriminări la adreas celor din jurul nostru.Ex.locuri speciale facutăţi licee,etc,tabere pentru elevi,etc,care nu au făcut altceva care să dea naştere la acapararea sentimentele de ură din partea majoritarilor.Toate acestea adunate şi înmănuncheate şi cu faptul că romilor le lipseşte informaţia şi comunicarea nu au făcut altceva decăt să creeze confuzii periculoase ,foarte mulţi dintre ai noştri au convingerea că au numai drepturi fără obligaţii faţă de societatea în care trăim cu toţii laolaltă.
  Cu respect

 8. Velcotă Iosif Răspunde

  Am uitat să spun ,cel mai deştept dintre toţi ţiganii din Romăna a ştiut să se dea deoparte ,în momentul cănd a văzut că nu are cu cine sta la dialog ,în ceea ce priveşte problema ţiganilor.
  Văzănd regi,împăraţi,fiecare stăpîn şi mare deştept ,Mădălin Voicu ,căci de domnia sa este vorba,stă deoparte şi probabil că mai bine face

  cu sănătate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.