21.04.2017

Cioroianu promovează România. Tu? Tăceţi dreacu din gură…

La urma urmei ce tot strigăm atât împotriva lui Cioroianu? Că doar el e cel mai bun ministru de Externe pe care România îl poate avea în acest moment. Are românul ca popor scârbă şi chiar ură faţă de ţigani? Are. Şi are şi Cioroianu. Are românul aere de gherţoi când pleacă cu căciula în mână pe la împăraţi? Are. Şi are şi Cioroianu. Are românul şefi care te pun acolo nu ca să faci treabă ci ca să ocupi un loc pe care altul al „altuia” l-ar ocupa? Are. Şi are şi Cioroianu. Are românul un tupeu inimaginabil în chestiuni în care bunul simţ se face mic, mic, mai mic decât puţa furnicii? Are. Şi are şi Cioroianu. Are românul în multe ţări din lumea asta o spoială care să îl facă să pară mai puţin român decât este în realitate? Are. Şi are şi Cioroianu.

Şi mai există o imensă asemănare între românul şi Cioroianu. Şi Cioroianu şi românul promovează România.  În timp ce TU tot comentezi şi chiţibuşeşti de pe margine ca un european de mâna a treia ce eşti şi care ar trebui să mai taci dreacului din gură şi să îl citeşti pe Chireac.

Despre autor: Cristian China-Birta

Blogger din 2007. Toamna :)) Antreprenor din 2009. Mândru membru al Kooperativa 2.0.

Nu faceţi de face Chireac ci ce spune Chireac

PSD vrea 7 ministere. PNL dă numai 6

Niciun comentariu încă

 1. miercuri, 14 noiembrie 2007, 23:00

  Bestial:)

  Răspunde
 2. chinezu
  joi, 15 noiembrie 2007, 06:31

  Fluture:
  se multumescte frumos si corespunzator :)

  Răspunde
 3. joi, 15 noiembrie 2007, 10:27

  […] Posted by chinezu on November 15, 2007 Ar fi culmea să nu mă laud când e cazul. Şi acum e cazul. Pentru că Mişu Morar a citit ieri de pe blogul meu în emisiunea “Rai, da’ Buni” de pe Antena 2. A citit postul pe care l-am scris despre Cioroianu. […]

  Răspunde

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *