Citește acest decalog al campaniilor cu bloggeri. O resursă de aur despre influencer marketing!

Nu faceţi de face Chireac ci ce spune Chireac

Recenta arătare a chiloţilor afaceristici ai lui Bogdan Chireac m-a scârbit peste măsură. Pentru că, asemeni unui chinez tăntălău care considera că Dumnezeu este un fel de seminarist la Marea Şcoală a lui Mao Tze Dun, îmi plăcea foarte tare de jurnalistul al cărui nume l-am rostit înainte dar acuma mi-e greu să îl mai strcut printre buze fără nişte sfinţi angelici coborâţi din ceruri.

Nici nu vroiam să scriu despre asta dacă, îmbătat de aerul tare şi curat al Maramureşului unde îmi petrec weekendul, m-a străfulgerat o aducere aminte din perioada 2003-2004. Nici măcar nu e aşa mre şmecherie ce m-a străfulgerat, dar e străfulgerarea mea şi tare vreau să v-o zic.

Deci, în acea perioadă de glorie pentru PSD, se făcea că un mare boier pe nume Dan Nica era ministrul Comunicaţiilor (aha, aha, zic unii dintre voi, începem să ne prindem că doar şi Chireac cu de astea se ocupă). Care Dan Nica avea un fix în şedinţele de Guvern cu implementarea de tehnologii de aştea care să ajute poporul. Lucru lăudabil, clar ca şi prevederile contractului cu Bechetl şi cu Golden Blitz. Şi nu ştiu cum se făcea că în acea perioadă în care presa trăgea cu toate trasoarele şi tunurile din dotare în PSD şi în liderii săi, Dan Nica era „uitat” permanent în Adevărul şi, mai apoi, în Gândul.

Ce vreau să spun cu asta? Nimic. Adică nimic mai mult decât aţi înţeles şi voi.

Distribuie pe:

0 comentarii la “Nu faceţi de face Chireac ci ce spune Chireac

 1. carmen Răspunde

  Nu faceţi de face Chireac ci ce spune Chireac

  O.K., domnule China, dar unde e virgula? Salutari de la Carmen, o fosta colega de facultate :) (Sa nu-mi spui ca nu ma mai tii minte, ca m-as simti jignita

 2. kmi Răspunde

  :( „scarba mai mare” ma cuprinde cand ma gandesc ca la fel e si in actualul guvern, la fel va fi si in urmatorul…si in urmatorul…si ca intr-adevar „nothing improves with the age”…

 3. chinezu Răspunde

  Carmen:
  te apuca si pe tine acuma virgulele
  mai bine baga un mail pe office at pmgconsulting.ro si sa povestim insieme :D

  Kmi:
  hai mai nu mai fii asa pesimista
  ca pe medie incet incet se progreseaza
  sau nu?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.