Citește acest decalog al campaniilor cu bloggeri. O resursă de aur despre influencer marketing!

Undeva, departe, în PSD chiar se lucrează. Whaaaaaaaat??????

Mda. Trebuie să recunosc că m-am înşelat un pic în ceea ce priveşte cuplarea PSD la campania electorală. Dar numai un pic. Adică am făcut io mişto de ce campanie nasoală are PSD, dar mă uitam numai la vârful icebergului şi numai la icebergul de la centru şi numai la centrul care se vedea imediat în faţa nasului meu. A trebuit să vin până în Baia Mare ca să ridic un pic sprânceana şi să mă minunez că, totuşi, stimaţi telespectatori, undeva, într-un colţ al ţării, în PSD se lucrează.

Ajung în Baia Mare, beau nişte cafele cu nişte tovarăţi, întâlniri de afaceri şi întâlniri de prietenii. Apoi zic ia să trec un pic pe la sediul PSD că şi aşa e în centru şi trec numai drumul de la pizzeria unde mi-am făcut „cartierul general”. Acolo vreo 30 de tovarăşi, camarazi sau furnicuţe, cum le mai zice acuma, dezbăteau de zor cum să atace europarlamentarele şi cum să se repartizeze cât mai bine în secţiile de votare. Şi, atenţie maximă la je, nu erau şefii organizaţiei judeţene Maramureş şi nici ai celei municipale Baia Mare. Erau simpli membri de partid, care au răspuns la chemarea de „la luptă, tovarăţi” lansată de cei câţiva din şefii de organizaţie de acolo. Sincer, mi-a plăcut ce am văzut, faptul că lumea se mobilizează. Şi că, în ciuda presimţirilor mele chinezeşti, s-ar putea ca, cel puţin în Maramureş, lupta să fie interesantă şi deloc plictisitoare.

Acuma stop joc. Să nu credeţi că mă apuc acuma să laud PSDul şi că am avut cumva o revelaţie mergând pe tren, la cuşetă, spre Baia Mare. Nici gând. Aş fi zis acelaşi lucru şi dacă vedeam o astfel de agitaţie la PNL sau PD sau PRM. Adică nu, la PRM nu, că la ei e agitaţie permanentă. E mai bine pentru democraţie ca treburile să se mişte în sensul ăsta, al implicării pulimii de partid, cum li se spune cu „drag” de către unii, în activitatea politică.

Şi de spus aş mai spune io prostii de astea, numai că scriu din sediul PSD Maramureş, unde este un frig mai îngheţat decât faţa lui Geoană când a intrat Băsescu peste el în conferinţă. Mai apuc doar atât să vă mai spun, printre tremurături, că mâine seară mă duc la o emisiune a unei televiziuni locale, ca analist politic (hă, hă, hă) umăr la umăr cu şeful PNL Baia Mare.

Gata, frate, că nu mai pot de frig…

Distribuie pe:

0 comentarii la “Undeva, departe, în PSD chiar se lucrează. Whaaaaaaaat??????

 1. roxana toma Răspunde

  analistule!!!!!!!!!!!!!!!!!

 2. roxana toma Răspunde

  baia mare….maramures…frumos. te invidiez!!!!!!

 3. roxana toma Răspunde

  saluta-l pe ionel!!!!

 4. Stas Răspunde

  sa faci captura si sa dai mai departe fratilor tai :D

 5. simona ionescu Răspunde

  Chinezoiule, sa le zici alor tai pesedisti din Maramu ca nu cumva sa ia modelul de la Centru si sa-si dea la aripi-aripioare, geoale-geoane si-alte oase Ili-ace, ca se duce naibii palinca ca orzu pe gaste! Ia si tu, in pauza de televizor, o dusca, ca sa-ti treaca tremuratul!
  De azi te astept si eu pe blogul meu, pe site-ul de la Click!, ca nu s-au lasat ai mei pana nu m-au adus in rand cu lumea!

  @roxana toma
  Uite unde dau de tine, draguta! Ma bucur ca asa mai aflu ce mai fac si pe unde mai se exprima fostii colegi. Poate ne faci o vizita in Pipera! Te pup

 6. chinezu Răspunde

  roxana toma:
  azi il sun pe ionel sa ii transmit cele mai ales ganduri de prietenie de la roxana :D

  Stas:
  ca captura sa fac mai?
  adica sa fac spionaj?
  asa pe degeaba?
  sari cu un contract ceva in schema si mai povestim :D

 7. chinezu Răspunde

  Simona Ionescu:
  deja e mult prea tarziu sa dau sfaturi despre aripi celor din psd maramures:)
  unii spun ca tocmai in maramures s-a inventat notiunea de aripi in psd :D
  felicutari pentru blog
  anunt si io aici la mine evenimentul

 8. roxana toma Răspunde

  mii de salutari simona. vezi ce fac blogurile din oameni. sper sa ne vedem in pipera…nu in vizita, ci poate colege. din nou. de ce nu?!

 9. roxana toma Răspunde

  chiar te rog sa-l suni pe ionel!!! el m-a invatat sa beau palinca cu gheata!!! si sa tin palinca in congelator!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.