Citește acest decalog al campaniilor cu bloggeri. O resursă de aur despre influencer marketing!

Nu toată lumea ştie că sunt alegeri europarlamentare

Ieri pe acceleratul către Baia Mare. Povesteam cu un tânăr despre alegerile din 25 noiembrie. Şi la un moment dat, o bătrânică pe la 60 de ani, cu o şapcă de aia trasă peste urechi cu un SONNY mare pe ea zice: „Da lăsaţi, băieţi, că până la alegeri mai este. Nu vă bateţi de pe acum capul cu ele”. Zicem noi: „Păi nu mai este aşa de mult. Că în 2 săptămâni sunt pe noi alegerile”. Babucă totalmente suprinsă: „Cum 2 săptămâni? Păi nu sunt în 2008?”. Îi explicăm foarte elegant că e e vorba despre europarlamentare, cuplate cu referendumul şi aia şi pe dincolo. Venerabila doamnă ne lasă să povestim, cu o atitudine uşor circumspectă, după care ne-o trânteşte: „Măi băieţi, voi vă bateţi joc de mine că mă vedeţi femeia bătrână?”. Noi doi rămânem cu gura căscată. Un domn respectabil intervine şi îi certifică doamnei că, într-adevăr, noi nu vorbim prosti. Băbuca, nu în totalitate convinsă, zice „aşa o fi dacă ziceţi toţi”.

Am auzit io că ar fi unii care nu ştiu că sunt alegeri. Dar întâlnirea face-to-face cu acel „cineva” a fost pe atât de surprinzătoare pe cât de reconfortantă…

Distribuie pe:

0 comentarii la “Nu toată lumea ştie că sunt alegeri europarlamentare

 1. kmi Răspunde

  Io stiu ca sunt alegeri, chiar „2 alegeri”…crezi ca-mi foloseste la ceva? crezi ca stiu pe cine sa aleg? Crezi ca am fost bine informati asupra oamenilor care candideaza? Intreb aici ca o persoana care nu „activeaza” in domenii cu tangenta cu viata politica.

  Crezi ca sunt suficiente informatiile de pe net, eventual site-urile lor personale, pe care oricum nu vor scrie urat, de la TV? Mesh-urile de pe strazi?

  daca raspunsul e da, inseamna ca io-s ignoranta…io stiu ca nu-s, asa ca poti raspunde ;)

 2. Nicolescu Răspunde

  Pa sistemul asta, o sa-si pairda PSD-ul din alegatorii aia batrani. Daca nici macar nu stiu cand este alegerile, ca sa ma exprim asa, e naspa!

 3. Satmareanca Răspunde

  Ce te mira? Tocmai ce mi-ai confirmat o realitatea pe care o banuiam dar pe care nu am sondat-o in teren pe motive de stat prea mult la birou :D Daca o babuta de la tara nu stie nu ma mira, ma mira si chiar ma revolta oarescum ca sunt destui de la oras care au ramas cuplati la Elodia fara sa stie nici macar de criza italiana. Care are, totusi, oaresce condimente acolo in comparatie cu alegerile

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.