Citește acest decalog al campaniilor cu bloggeri. O resursă de aur despre influencer marketing!

Cine îmi zice şi mie de Steaua? Exclusiv pentru stelişti.

Din start precizez că sunt stelist. Dar la ora meciului io o să fiu pe tren. Aşa că, dacă există vreunul din cei care citesc prostiile pe care le scriu io aici care este stelist, am şi io o rugăminte: să bage câte un comentariu aici la postul ăsta despre ce se întâmplă pe Ghencea sau să facă şi pentru mine o cronică a meciului sau ce o vrea el/ea să scrie. Că am VPNul şi lap topul şi zău mă emoţionez daca îmi scrieţi ceva.

Sigur că am şi io un mobil pe care aş putea suna sau să fiu sunat şi informat despre ce şi cum joacă Steaua. Dar vreau şi io să văd dacă măcar un stelist îmi citeşte blogul. Măcar unul, aşa de sămânţă.

Pentru încălzire, cea mai nenorocită caterincă adevărată care circulă pe net, ca avancronică a meciului: Steaua a primit premiul Nobel pentru pace că nu a bătut pe nimeni în Champions League.

Haide Steaua!!!

Distribuie pe:

0 comentarii la “Cine îmi zice şi mie de Steaua? Exclusiv pentru stelişti.

 1. Urmuz Răspunde

  Noah, chinez mic si harnic ce esti tu, cred ca Steaua mai ia un Nobel. Pentru 0-2 acasa, cu Sevilla. Imi pare rau, ca si eu tin cu Steaua. Dar cat mai e Beheherbecali acolo, nici nu ma astept la altceva. Imi pare rau… :(

 2. kmi Răspunde

  Teorii populare spun ca „dupa plans, vine ras” (inevitabil, reciproca e valabila) si ca „orice sut in fund, e un pas inainte”…Ca sa nu mai zic ca, eu cred ca oamenii functioneaza mai bine cand ai incredere in ei…Merge? (la frate-miu, care-i stelist de…cand il stiu eu, ca-i mai mare, nu tin teoriile astea ale mele…da’ i le mai spun, tre’ sa se pupe cu realitatea la un moment dat :)

 3. chinezu Răspunde

  Urmuz, Kmi:
  sa va dea dumnezeu sanatate si tot ce va doriti ca ati scris la postul asta si nu m-am simtit singur ca si stelist la mine pe blog
  in plus
  hou becali!!!!!!!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.