Dacă ai legătură cât de cât cu marketingul cât de cât digital, hai la ICEE.Fest. Zău, să lipsești de la așa ceva este echivalent cu a nu folosi Excel in ce faci... Am și un discount de 10% pentru voi. Dați-mi un mail pe cristi@kooperativa.ro să vă zic ce aveți de făcut.

Pentru Cristi Diaconescu, cu regret

Stimate domnule Cristian Diaconescu (în adresarea oficială de partid), măi Cristi (în adresarea oficială de blogosferă),

Te anunţ pe această cale că te scot din blogrollul de la chinezu din următoarele motive:

1. Nu îmi place să văd zi de zi (căci da, zi de zi intram cu speranţă pe blogul tău) poza ta cu degetul în gură, că altceva nu ai ce să vezi acolo.

2. Nu mai vreau să îmi crească frustrările că un politician, care mie îmi place, a întrerupt inexplicabil un proiect pe care şi l-a propus (da, da, proiect e şi blogul).

3. Nu mai vreau să mi se spună de către unii din partid că „Diaconescu ăla al tău a fracturat-o cu blogul” (al meu pentru ca te-am lăudat în unele cercuri politice mai „fierbinţi”).

4. Nu vreau să îmi răpesc bucuria de a anunţa relansarea blogului tău (ştiu, ştiu, sunt un optimist incurabil în ceea ce te priveşte).

Cu mult respect, tristeţe şi optimism,

Chinezu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sau comentează direct cu contul tău de Facebook: