Citește acest decalog al campaniilor cu bloggeri. O resursă de aur despre influencer marketing!

Dâncu se cere să fie hingherul şef al PSD

Update: SocioDâncu are blog. În care zice că interviul a fost defazat, că s-a publicat târziu, că una că alta. Interesant. Pe bune, chiar mă bucur că şi-a făcut omu blog.

Zice Dâncu într-un interviu: „Ce poate face Mircea Geoana si colegii vicepresedinti? Curatenie rapida si reforma. Trebuie sa eliminam paralelismele de autoritate si toate formele de leadership artificial. Trebuie pastrati batranii intelepti, dar eliminate javrele batrane pentru care partidul este doar o carpa de sters pe picioare.Trebuie sa terminam urgent cu resturile bolsevice si cu sinecurile pentru scursorile vechiului regim.”

Foarte bine zice tovarăşul Dâncu. Să îl îngroape ruşii pe Lenin dacă nu. Întrebarea este următoarea despre hinghereala javristică pe care o prestează socioDâncu: de ce zice el astea şi de ce acum?

Vă spun io de ce. Pentru că am şi io dreptul să îmi exprim părerea. Dâncu este plin de venin cauzat de frustrările cauzate de demisia sa din funcţia de vicepreşedinte cauzată de speranţa sa că plecarea sa va cauza nu ştiu ce reformă internă în PSD cauzată de cei care vor, cică, că reformeze partidul. Dă-i pace… Evident că nu s-a întâmplat nimic în partid. Că Dâncu nu e liderul după care să se ia cineva.

Şi acum tovarăşul Vasile îşi roade atât de tare unghiile că şi-a dat demisia şi nu mai este în cărţi încât vrea să se bage cum poate în seamă. Aşa că poc cu interviul cu javrele exact în perioada moratoriului. Dacă Geoană zice „băi Vasile, eşti un bou”, Dâncu sare şi zice „ia uite cum mă oropseşte Geoană” şi se poziţionează ca frondist care se va lipi de revoluţionarii care îl vor înlătura (eheeee) pe Mirciulică. Dacă Geoană nu zice nimic, atunci nici Dâncu nu zice nimic oficial, dar neoficial are grijă să afle toată lumea că, de fapt, lui Geoană îi este frică de el de aia nu zice nimic.

Javra dracului de politică…

Distribuie pe:

0 comentarii la “Dâncu se cere să fie hingherul şef al PSD

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.