Citește acest decalog al campaniilor cu bloggeri. O resursă de aur despre influencer marketing!

Cât de bolnav este preşedintele Băsescu?

Vorbeam ieri cu un prieten mai din popor. Din pulime, cum îi place lui să spună. „Băi frate, am auzit tot felul de zvonuri cum că preşedintele ar fi mai bolnav decât se crede, e adevărat?”, mă întreabă el. Zic „băi, am auzit şi io tot felul de zvonuri, dar sincer nu îmi place să vorbesc de lucruri de astea personale”. Zice „păi cum, măi, că e vorba de preşedintele ţării, nu de bunica, nu de vecinul de la parter, nu de văru din Canada, trebe să ştim ca pulime dacă ceva e wrong cu ditai preşedintele”. Mda, cam are dreptate…

De aceea întreb şi io aici: cât de bolnav e preşedintele Băsescu? Pentru că zvonurile despre nişte probleme de sănătate tot circulă şi din ce în ce mai des în ultima vreme. Alimentate şi de cretinismul secretizării cu care ne-a obişnuit Cotroceniul când Băsescu s-a operat în două rânduri. În plus, nu au fost cam multe problemele chirurgicale ale preşedintelui într-un mandat neterminat încă?

L-aţi văzut recent pe Ehud Olmert care a ieşit personal să comunice poporului israelian şi lumii întregi despre cancerul său (Dumnezeu să îi dea sănătate). Aşa e şi normal. Să ştie poporul despre problemele de sănătate ale preşedintelui care îl reprezintă.

Nu mă refer aici la „păsăricile” pe care ministrul Nicolăescu le-a contabilizat atât de penibil în circumvoluţiunile preşedintelui. Că doar toţi avem păsărici pe creier. Şi poate Nicolăescu are stoluri întregi în gestiune, dacă tot veni vorba. Eu întreb de posibile probleme de sănătate care ar putea afecta prestaţia lui Băsescu ca preşedinte. Şi asta ne poate afecta pe toţi.

Dacă greşesc cu ce zic io aici, îmi cer scuze anticipat, domnule preşedinte. Şi îmi asum greşeala. Dar dacă nu greşesc şi e adevărat atunci îmi asum şi negreşirea. Multă sănătate vă doresc!

Distribuie pe:

3 comentarii la “Cât de bolnav este preşedintele Băsescu?

 1. alexandru petria Răspunde

  Baga mare pentru pulime.

 2. chinezu Răspunde

  alexandru petria:
  degeaba incerci sa zici tu pulime
  ca nu iti iese
  la locul lui suna in gura unor dintre politicieni
  si cum sunaaaaaaaa…

 3. Monica Sibisteanu Răspunde

  Şi până la urmă preşedintele e teafăr şi nevătămat! Şi despre cât de bolnav e, ne-am cam dat seama cu toţii, zic eu :)))))

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.