Dacă ai legătură cât de cât cu marketingul cât de cât digital, hai la ICEE.Fest. Zău, să lipsești de la așa ceva este echivalent cu a nu folosi Excel in ce faci... Am și un discount de 10% pentru voi. Dați-mi un mail pe cristi@kooperativa.ro să vă zic ce aveți de făcut.

Respect Slavia! Huuuoooo Becali!

Staţi un pic să mă aşez jos pe scaun. Că m-am ridicat în picioare din respect pentru jucătorii de la Slavia Praga. Ştiţi ce au făcut cehii la finalul meciului când au pierdut cu un catastrofic 7-o cu Arsenal??? Ei, ei, ei? Ştiţi, voi dragi locuitori ai spaţiului carpato-danubiano-pontic? S-au pus în genunchi în faţa suporterilor într-un gest măreţ prin care îşi cereau iertare pentru înfrângerea ruşinoasă. Tot respectul pentru Slavia!!! Sunt suporterul lor pe viaţă numai pentru gestul ăsta! Huuuooooo, Becali!!!

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=wu9HQpG3EK8&rel=1]

0 comentarii la “Respect Slavia! Huuuoooo Becali!

 1. Dare Răspunde

  Pentru păcatele Stelei se mai duce Beeeecali pe la Muntele Athos şi mai face vre-o două acatiste… în avans, ca unii le fac în direct.

 2. chinezu Răspunde

  cica dupa meciul cu sevilla becali a zis ca s-a simtit ca un gandac
  pai normal, ca doar asta e
  un gandac

 3. Reockdoge Răspunde

  I’d prefer reading in my native language, because my knowledge of your languange is no so well. But it was interesting! Look for some my links:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sau comentează direct cu contul tău de Facebook: