Citește acest decalog al campaniilor cu bloggeri. O resursă de aur despre influencer marketing!

Jurnaliştii prind infractorii mai repede decât Interpolul. În direct

Fiţi Antenă, ăăăăăăăăă, adică atenţie la Realitate, la filmuleţul de mai jos. E, nici nu ştiu cum să îi zic, predarea în direct a unui mare urmărit de către Interpol şi adus în buza arestului Poliţiei de către jurnaliştii de la Realitatea TV. Ce DNA, ce Interpol, ce mascaţi, ce servicii secrete??? E de ajuns să fii ziarist informat şi uns cu toate cele şi uite cum aduci infractorii notorii la mâna autorităţilor.

Şi dacă tot faci un serviciu comunităţii, normal că te alegi şi tu, ca televiziune, cu ceva: exclusivitatea predării lui Ştefan Popa, urmărit în dosarul „Portbagajul”, plus mega-amuzantul bonus al respectivului inculpat care intră în arestul Poliţiei cu microfonul televiziunii la rever, de a putut auzi toată naţia cum că Fane nu are buletin. Auziţi cât de gingaş îl apeleză ziarista Marilena Nedelcu pe „predatul”: „îţi mulţumim frumos, Ştef”. Păi să ştiţi că şi are pentru ce… Iar îndemnul prietenesc „acum poţi să te predai la Poliţie” este de ăla că aproape te ia plânsul. De ce nu angajează Poliţia cu juma de normă nişte jurnalişti? Sau poate că deja are câţiva pe statul de plată?

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=umiY27NzTNY&rel=1]

Iar faza antemergătoare fazei de mai sus, când jurnalista da telefonul lui Ştefan Popa pentru a vorbi cu cei de la Poliţie cum că vine să se predea e de nu se poate. Uite cum mulţumeşte poliţaiul din telefon infractorului că se predă şi îi urează multă sănătate. Câtă civilizaţie domnule… O fi crezut că e la camera ascunsă şi nu vroia să îşi facă de cacao epoletul…

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=0r6Z7RELkjk&rel=1]

Distribuie pe:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.