Dacă ai legătură cât de cât cu marketingul cât de cât digital, hai la ICEE.Fest. Zău, să lipsești de la așa ceva este echivalent cu a nu folosi Excel in ce faci... Am și un discount de 10% pentru voi. Dați-mi un mail pe cristi@kooperativa.ro să vă zic ce aveți de făcut.

Claudiu Săftoiu s-a angajat. Serios, e Hot News

Chinezu cum sunt, am o încetineală asumată de a vedea pe net unele lucruri cărora altora nu le scapă nici un milimetru. Noroc că chinezu are şi nişte prieteni care îi mai dau una după ceafă să se uite în anumite locuri. Aşa a făcut şi Roxana. Dar degeaba m-a abţiguit de data asta. Că mie nu îmi place ce scrie Claudiu Săftoiu. Pe Hotnews.ro. Unde cică, din câte înţelege neuronul chinez, el va presta de acum încolo pe post de… Claudiu Săftoiu.

De Săftoiu îmi place foarte tare. Dar scriitura de azi nu m-a coafat (ca să îl citez pe perietenul românilor în sondaje Geoană). Nu mi-a plăcut şi pace. A încercat o întoarcere de condei, dar i-a ieşit ca cum ar fi făcut o mică entorsă în sprintul arţăgos pentru a-i astupa gura cu ceva, orice, lui Băsescu, gata să lanseze o cugetare care să ne dea pe unii pe spate şi pe alţii în cur. Dar am răbdare cu el. Cu Săftoiu adică. Că de aia sunt chinezu. Şi, hoooo, Roxanooo, nu mai da! Că l-am ginit pe Săftoiu şi o să-l iau ca hapu: nu că îmi place cum le zice, dar trebe, că omu ştie multe.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sau comentează direct cu contul tău de Facebook: