Citește acest decalog al campaniilor cu bloggeri. O resursă de aur despre influencer marketing!

Geoană face un caca mare pe moratoriu

Nici nu s-a uscat bine cerneala care a picurat din stiloul cu care lideri PSD au semnat la Braşov moratoriul cum că nu şi-o mai trag la geoale până după europarlamentare şi lui Mircea Geoană i se rupe în paişpe de tocmai ce a semnat în calitate de preşedinte. Adică Mirciulică fără frică şi cu aia de furnică trimite un fax către organizaţia Vişeu de Sus, sucursala Maramureş (sucursală, că aşa le tratează Geoană, ca cum PSD ar fi un SRL), în care solicită bravilor vişeuani să se ia măsura de excludere în cazul deputatului Dan Mihalache. Că aşa prevede Statutul PSD, că micu pesedist prins cu ideologia în vine să fie executat de organizaţia mică şi locală din care face parte.

Pentru cei mai normali dintre voi pe care îi interesează politica mai puţin decât îl interesează pe un ornitorinc rezultatul meciului amical dintre CS Otopeni şi Lotus Felix, să spunem, extrem de plictisiţi, de altfel, că Mihalache a guiţat ceva împotriva lui Geoană în Cotidianul, Geoană şi-a adunat ceata de voinici şi l-a dat jos de pe listele pentru europarlamentare şi a vrut să îl lase de tot pe Mihalache fără jucărie de partid la Comitetul Naţional de la Braşov, numai că delegaţii din judeţe au fost cu vreo 17 secunde mai deştepţi ca Geoană şi l-au obligat să ia decizia respectivului moratoriu. Care respectiv moratoriu e încălcat chiar de Geoană prin faxul trimis şi prezentat acilea.
Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket
Acuma, un chinez înţelege din faxul ăsta ori că Geoană se crede mai presus decât proştii ăia din teritoriu care şi-au dat acceptul pentru moratoriu, ori Geoană se crede mai Geoană decât Geoană însuşi, ori Geoană se crede mai Năstase decât Iliescu. Sau, cum au interpretat faxul ăsta deja cei din Maramureş, Geoană a dat liber la datul de pământ cu duşmanii din interior. Adică, facem noi ceva pe moratoriul ăla că e numai pentru presă şi pentru alţi papagali.

Nu e frumos ce faci, nenea Geoană. Şi nici tu nu eşti frumos, trage-mi-aş sondajul Data Media prin BPNul lărgit şi vrăjit!

Distribuie pe:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.