Dacă ai legătură cât de cât cu marketingul cât de cât digital, hai la ICEE.Fest. Zău, să lipsești de la așa ceva este echivalent cu a nu folosi Excel in ce faci... Am și un discount de 10% pentru voi. Dați-mi un mail pe cristi@kooperativa.ro să vă zic ce aveți de făcut.

Arădenilor li se rupe de Băsescu. Troooooosc!

Nota 10 cu steluţă pentru dibacii de la www.aradon.ro pentru vox popul (declaraţii ale poporului pentru cei care nu s-au prins) în care arădenii de pe stradă le-au dat despre vizita lui Băsescu în Arad.

Uitaţi-vă şi voi la oamenii simpli, cum atât de de-mpulea le spun politicienii, cum habar nu au ce să zică (unii), îi doare la bască (pe alţii) sau li se rupe (restul).

Io dacă aş fi Băsescu m-ar cuprinde vertiginos ruşinea după un asemenea material. Dar, brusc mă deştept şi îmi dau seama că respectivul specimen politic nu are nici un gram de simţire. Apropo, l-aţi văzut cum a lăcrimat astăzi când a premiat sau medaliat nişte reprezentanţi ai rromilor? Să fii avut dreptate Eugen Nicolăescu (puşchea pe limbă) când vorbea de stolurile preşedintelui? Ce tot plânge aşa din orice? Că numai de sensibilitate nu îl putem bănui pe Băsescu…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sau comentează direct cu contul tău de Facebook: