Dacă ai legătură cât de cât cu marketingul cât de cât digital, hai la ICEE.Fest. Zău, să lipsești de la așa ceva este echivalent cu a nu folosi Excel in ce faci... Am și un discount de 10% pentru voi. Dați-mi un mail pe cristi@kooperativa.ro să vă zic ce aveți de făcut.

TVR se anchetează singurică cu o comisie mirifică

TVR face o comisie care să ancheteze gherţoismul pe care tot TVR l-a executat cu vânjoasă savoare în cazul caltaboşului care era de fapt cârnat. Şi fiţi atenţi, dragi cititori de bloguri că altceva nu faceţi şi nu munciţi să creşteţi PIBul, din cine e formată comisia asta:

Horia Gruşcă – îl ştiţi, sigur îl ştiţi, cum să nu îl ştiţi…

Cristina Andrei, editor coordonator educaţie, tineret, copii – va avea un cuvânt greu de spus şi va evolua verbal pe tema „nu daţi caltaboşi la copii, nici dacă nenea de la DNA zice că are gust bun”

Ioana Dumitrescu, editor coordonator Ştiri – asta da alegere. Adică ăia de la ştiri au tras pârţul televizat şi tot ei se anchetează singuri. Buuuuuuuu…

Sorin Hobana, redactor Sport – Hobana ori o să facă pe arbitru sau o să corecteze gramatical procesul verbal al şedinţei, după cărţile lu’ tata.

Claudiu Lucaci, realizator Ştiri – muhahahahahaha

Mihai Rădulescu, realizator Ştiri – muhahahahahaha

Tudor Călin Zarojanu – în ăsta e nădejdea şi speranţa şi lumina…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sau comentează direct cu contul tău de Facebook: