Dacă ai legătură cât de cât cu marketingul cât de cât digital, hai la ICEE.Fest. Zău, să lipsești de la așa ceva este echivalent cu a nu folosi Excel in ce faci... Am și un discount de 10% pentru voi. Dați-mi un mail pe cristi@kooperativa.ro să vă zic ce aveți de făcut.

4 lei pentru un bilet de 21 de ani

Ieri mi-am luat familionul şi am tras o fugă până la Târgovişte. Pentru că e aproape. Pentru că nu am mai fost niciodată acolo. Pentru că îmi doream să văd şi io Cetatea şi Turnul Chindiei. Aşa că am purces înspre Cetatea de Scaun.

Frumos oraş. Chiar mişto. Cam amorţit, însă. Uneori chiar lăsat în urmă rău de timpurile moderne. Cea mai adevărată fază a fost însă când am cumpărat biletele pentru intrarea în Cetate şi când (cei care aţi văzut faza din Rattatouille când criticul pune prima îmbucătură în gură şi este aruncat direct în copilărie) am fost trimis fulgerător cu 21 de ani în urmă, când umpleam până la refuz cinematograful copilăriei mele Dacia din Baia Mare. Pentru că biletele de 2007 din Târgovişte arătau exact ca şi cele de 1980 şi ceva din Baia Mare. De altfel, biletele de 2007 din Târgovişte chiar erau din 1986. Am dat 4 lei noi pe el. Dar îl ţin la arhivă că asta şi merită.

bilet-targoviste.JPG

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sau comentează direct cu contul tău de Facebook: