Dacă ai legătură cât de cât cu marketingul cât de cât digital, hai la ICEE.Fest. Zău, să lipsești de la așa ceva este echivalent cu a nu folosi Excel in ce faci... Am și un discount de 10% pentru voi. Dați-mi un mail pe cristi@kooperativa.ro să vă zic ce aveți de făcut.

Teroriştii atacă România!!!

RABORD GONFIDENDZIAL AL UNUI DERORISD BERICULOZ IN ROMANIA!

Jefu, ajuns la Romania ! Nu avut probleme la vama, furat bagaj din aeroport. Noroc cu dolar american…..jumatate dadut la taxi, jumatate furat tigan din buzunar. Intalnit frate Ahmed. Foarte de treaba frate Ahmed. Mers la restaurant, mancat egler. Foarte bun, facut zalmonela! Ajuns la spital….. doctor durut la cur. Mutat cu frate Ahmed. Nu curge apa la robinet…. aduce mult aminte de casa mea.

Facut plan bomba antrax…..dar antrax scump la Romania. Apoi facut plan bomba bum bum. Vazut la televizor explodat camion azotat de amoniu. Jefu, azotat de amoniu face mare bum, facut frica la mine!

Vrut inchiriat avion sa prabusit in cladire….dar vazut la televizor MIG 21 prabusit de unul singur.

Jefu, romani astia nu se joaca….crime, violuri, e teroristi rau! Coborat pana la magazin dar nu ajuns bine si explodat butelie la parter. Cacat pe mine de frica!

Jefu, eu intoarce inapoi acasa! Nu nevoie de teroristi la Romania ca are ei destui!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Nota: merci, crisule pentru caterinca asta :)).

0 comentarii la “Teroriştii atacă România!!!

  1. ahmed umed Răspunde

    venit, vazut, blecat :)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sau comentează direct cu contul tău de Facebook: