Dacă ai legătură cât de cât cu marketingul cât de cât digital, hai la ICEE.Fest. Zău, să lipsești de la așa ceva este echivalent cu a nu folosi Excel in ce faci... Am și un discount de 10% pentru voi. Dați-mi un mail pe cristi@kooperativa.ro să vă zic ce aveți de făcut.

Povestea unor clăpari uitaţi pe o maşină

Azi dimineaţă am găsit pe plafonul maşinii mele o pereche de clăpari pe care, dacă ar fi să îi dau la mica publicitate, i-aş caracteriza „se prezintă în stare bună spre foarte bună”. Acuma ce trebuia să înţeleg io din asta? Că cineva mi-i face cadou şi mi i-a plasat sus pe maşină ca să nu ajungă căini să se pişă în ei? Că i-a uitat cineva şi eu ar trebui să mă dau de ceasul morţii să găsesc propritarul sau să anunţ la poliţie? Că un nesimţit şi-a pus clăparii pe maşina mea că îi era mai comod decât să se aplece după ei dacă îi aşeza pe jos?

M-am gândit să fac o faptă bună şi scriu un bileţel pe care să îl lipesc pe uşa blocului şi care să zică aşa: „Băi, care ţi-ai lăsat clăparii la mine pe maşină îi găseşti la nr… Şi nu îi mai pune pe maşina mea că nici io nu îmi pun la uscat maieul pe clanţa ta”. Dar nu am făcut-o. Pentru că ghena era mai aproape ca liftul.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sau comentează direct cu contul tău de Facebook: