Dacă ai legătură cât de cât cu marketingul cât de cât digital, hai la ICEE.Fest. Zău, să lipsești de la așa ceva este echivalent cu a nu folosi Excel in ce faci... Am și un discount de 10% pentru voi. Dați-mi un mail pe cristi@kooperativa.ro să vă zic ce aveți de făcut.

Moţiune, loţiune sau frecţie cu prune?

Update: Şi moţiunea căzu. Adică exact ce ziceam mai jos: o loţiune. Dezbătută de ăia care ar trebui să facă frecţie cu prune.

Oooooooof! Cică trebe să scriu şi io ceva despre moţiune că altfel cică nu exişti în blogosferă. Mă rog… De analize şi megaanalize şi pariuri mi-e plin sacul. Aşa că io vă spun ce aş vrea să se întâmple dacă.

Dacă trece moţiunea, aş vrea să vină NATO, UE, ONU şi Pactul de Stabilitate în Balcani şi să ne împrumute ei un premier pentru o perioadă scurtă, să zicem de vreo 85 – 95 de ani. Iar Geoană să fie asistent manager la noul premier, Tăriceanu ăla care îi udă plantele, iar Boc ăla care îi dechide uşa la Hummer (neapărat Hummer).

Dacă pică moţiunea. Tăriceanu să îşi doneze 80% din avere Bisericii Ortodoxe Române, 10% PSDului pentru că a avut grijă să cadă moţiunea, 5% lui Băsescu să îşi cumpere şi el alt şef la PD, iar 5% să îşi păstreze pentru el să aibă bani să alimenteze Harleyul pe care îl aduce în România.

Iar frecţie cu prune să îşi facă toţi cei citaţi mai sus.

0 comentarii la “Moţiune, loţiune sau frecţie cu prune?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sau comentează direct cu contul tău de Facebook: