Citește acest decalog al campaniilor cu bloggeri. O resursă de aur despre influencer marketing!

Cum l-a ras pierdut PRO TV pe Becali. Pe banii lui…

Foarte tare nu mi-a plăcut de Ovidiu Petre în meciul de ieri cu Arsenal. Şi atât. Nu mai zic nimic de rău de nici unul din echipă pentru că au fost de nota 10 în catalogul meu (ce să mai zic şi io???). Altceva mă gâdilă pe mine la neuronul pe care îl folosesc dacă mă gândesc la Becaliotul. Cum de nu am văzut nici un cadru cu el în timpul meciului? Cum de comentatorii nu i-au rostit deloc numele? Pentru că, aşa cum bine aţi putut observa, sigla din colţul ecranului, meciul a fost transmis de PRO TV. Care televiziune avea până mai ieri buletine de ştiri sportive cam aşa: Ştirea 1: Becali se dă jos din Maybach. Ştirea 2: Becali se îndepărtează de Maybach. Ştirea 3: Becali a ajuns la o oarecare distanţă de Maybach. Ştirea 4: Între Becali şi Maybach este o distanţă apreciabilă acum. Final de jurnal sportiv: Becali este aşteptat să se întoarcă la Maybach.

Deci, care-i şpilul? Ou sont les nuages d’antant? Un dibaci îmi spune că e strategie de PR. Asta ar fi cel mai mişto. Ca Becali să plătească PRO TV să nu mai dea nimic de el.

Încă ceva mi-a plăcut la meciul de ieri. Cum a giumbit Zapata mingea care a trecut cu mai mult de jumătate din circumferinţă de linia porţii, cum zice la regulament. Cu câtă măiestrie făcut-o pierdută înspre porţiunea dintre pulpă şi gambă, de parcă ar fi fost un şuţ din autobuzul 311 subtilizând un portofel de la o mică pensionară cu zulufi şi aere de mare burgheză . Aşa ceva nu avea cum să înveţe în Brazilia lui. Şcoala din Ghencea, he, he, he…

Distribuie pe:

0 comentarii la “Cum l-a ras pierdut PRO TV pe Becali. Pe banii lui…

 1. Fluture Răspunde

  se zice „d’antan”… si nu „nuages” ci „neiges”… restul nu stiu despre ce e vorba:-)

 2. chinezu Răspunde

  Fluture:
  sefu primesti premiul cel mare pentru ca te-ai prins de greseala :)
  si premiul cel mare nu are ce fi altceva decat ca te pun in blogroll pe NV, adica pe nevazute :D

 3. Fluture Răspunde

  Chinezule, vezi sa nu ai probleme, eu ma iau de vedete pe blogul meu:))

  Thanks.

 4. chinezu Răspunde

  Fluture:
  ufff, rasuflu usurat
  ca inseamna ca nu o sa ai nici un fel de probleme cu mine :D

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.