Citește acest decalog al campaniilor cu bloggeri. O resursă de aur despre influencer marketing!

Jiji îl bate pă Arsenal

E atât de complicată viaţa azi în România. Chiar şi pentru a merge la un meci trebe să îţi pui serios neuronii disponibili la muncă. Chiar dacă meciul se intitulează Steaua – Arsenal şi se joacă în supermarketul fotbalistic Champions League care este. Ca stelist ce mă întâmplu normal că aş merge să văd echipa. Dar ca om care are simţul ridicolului îmi aduc aminte de muiţa pe care a luat-o ciobăneşte Hagi de la Jiji şi, deci, nu m-aş duce. Dar apoi mă gândesc că ar merita să văd Arsenalul live. Şi poc îmi vine în faţa ochilor aducerea aminte a lui Jiji stând cu mâinile în şold şi rânjind semnificativ către pulimea din tribună. Da, dar e atmosferă de Champions League, adrenalină, alea alea, îmi zic apoi a încurajare. Căcat, îmi răspund singur, adrenalina face nani când se diluează total în cuvintele de DEX aruncate peste fularele roşalbastre de galeria înfocată.

Deci, până la urmă meciul din mintea mea este Jiji – Arsenal. Şi să fiu al dracului dacă nu câştigă Jiji detaşat. Şi câştigă atât de detaşat încât nu numai că nu mă duc la meciul cu Arsenal, dar nici nu mă prinde nimeni pe Ghencea cât e Becaliada în floare pe acolo. Haide Steaua!

Distribuie pe:

Un comentariu la “Jiji îl bate pă Arsenal

  1. RBoy Răspunde

    Citeam articolele tale de pe la începuturi. Chiar nu aveai nici un comentariu ? Nu era o senzaţie ciudată ? Eu în locul tău aş reposta câteva dintre ele. Sigur ai aduna o tonă de com-uri la ele.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.