02.12.2016

Petrecăreților, vedeți că se lansează un concept nou de distracție: #TheDate

Află cum poți să câștigi o Dacia Duster Laureate și alte zeci de premii.

Petreceri lunare, mereu în altă locație și mereu cu altă tematică. Cam așa se traduce conceptul #TheDate, ce se va lansa în această sâmbătă, pe terasa de la Mall Promenada din București.

Promenada

Așadar, prima petrecere din aceasta serie va începe de la 22:30 si este inspirata de insulele exotice, in care poti face sailing zi si noapte.

De aici și numele de „Sail Me, Baby”, presupun. :D Partea interesantă este că, în premiera in Romania, pe terasa Promenada Mall se va urca o barca de 6.5m/3m care, pe parcursul petrecerii, va juca rolul de pupitru al DJ-ului.

Invitatul special al evenimentului este DJ-ul Bogdan Popoviciu, care a mixat în cele mai mari cluburi din București și din România. Pentru „Sail Me, Baby” a pregătit un playlist inspirat din Radio MIAMI și, pentru ca atmosfera să fie cu adevărat magnetică, pe scenă va urca și o trupă instrumentală, care va cânta live.

Accesul se face pe bază de brățară care poate fi achiziționată sunând la nr. 0730 274 155 și costă 40 de lei. Brățările nu se vând la fața locului în seara evenimentului.

P. S. Dress code:white & blue, yacht styl.

Despre autor: Bianca Ceică

Povestaș cu dor de ducă. Mică maestră de mari isprăvi 2.0 pe biancaceica.ro și pe cristianchinabirta.ro. :)

Dragi părinți, învățați-i pe copii să rămână curajoși :)

Pe 14 mai C&A oferă 25% reducere la toate produsele

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *