09.12.2016

Chinezu has left the Chinese Garden

Află cum poți să câștigi o Dacia Duster Laureate și alte zeci de premii.

Am leftat de acolo, e drept, dar întâi am ajuns la Chinese Garden, firește :)) Am avut două motive mari și late să ajung acolo. Unul că am colaborat cu ceva vreme în urmă cu actualul manager al restaurantului, Ela Zaharia, fată faină care îmi place că râde mult :)), iar al doilea pentru că eram chiar curios să mă duc și io să mânânc ceva acolo (am mai fost o dată la o întâlnire, dar, pe repede înainte, nu am apucat să prestez nimic). Așa că am combinat utilul cu plăcutul și l-am invitat pe Adi Zăbavă, omul căruia nu îi mulțumesc îndeajuns pentru ceea ce face cu politicalocala.ro, să luăm prânzul acolo.

Concluzia e simplă: e genul meu de restaurant. Adică fără fițe, fără să simți că te aburesc ăia pe acolo de cum intri, servirea rapidă, nu te ține ca în alte părți de ori te enervezi și te apuci să strigi după ei, ori te duci tu la bar să îi chemi, atmosferă de oameni normali. E drept că nu era full înăuntru, dar orișicât, am fost la localuri unde numai noi eram la masă și tot stăteam de ni se făcea sete.

Am comandat specialitatea bucătarului, adică o combinație de cărnuri cu legume și nu mai știu eu ce. Înainte de a vă spune că a fost foarte bună, trebuie să vă spun că sunt mare fan de bucătărie chinezească, dar nu pe genul să sunt un fin cunoscător, ci că mănânc la greu combinațiile specifice țării de unde cu onoare mi se trage numele :)) Adică îmi place tot ce fac orezarii ăștia ai mei :) Apropo de asta, meniul de la Chinese Garden e cât juma de DEX. Chiar am întrebat dacă fac caterincă sau chiar pot oferi tot ce au acolo :))

Ca preț este mai mult decât ok. Adică mixul meu foarte gustos, o porție de vită pe plită încinsă ce a luat Adi, un capuccino și un suc, a fost puțin peste 50 de lei. Adică nu prea ai ce să comentezi la banii ăștia. O să mai vreau să dau o tură pe acolo, căci au nu știu câte feluri de rață și sunt tentat să mă înfing în ele :D

PS. Acest post nu este unul publictar. Mi-am plătit consumația, nu am primit nici măcar o scobitoare ca să îl scriu, dar l-am scris pentru că v-am zis la început de ce.

Despre autor: Cristian China-Birta

Blogger din 2007. Toamna :)) Antreprenor din 2009. Mândru membru al Kooperativa 2.0.

Cum combini jobul de zi cu zi cu scrisul pe blog?

Decret: Timișoreana se bea cu timișoreni în Timișoara!

Un comentariu

  1. miercuri, 6 aprilie 2011, 11:13

    Eu când am fost, am dat de un domn ospătar demenţial. Am râs cu el cu lacrimi, ne-a făcut în loc de gin tonic, tequila tonică (asta pentru că a încurcat sticlele) :)) Oricum, a fost bună şi mâncarea :D

    Thumb up 0 Thumb down 0

    Răspunde

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *