10.12.2016

Gazpaco de roșii cu ardei și zarzuela de Marisco…

Află cum poți să câștigi o Dacia Duster Laureate și alte zeci de premii.

Hai că astăzi sunt foarte bucătăros :)) După ce vă recomandam seara specială cu Adi Hădean și Crina Matei, acum vă spun despre cum am gătit io (vă țineți bine? :D) gazpaco de roșii cu ardei și zarzuela de Marisco cu baghetă friptă :D

Maestrul Horia Vîrlan mi-a arătat cum să execut cele două mâncăruri de mai sus, delicioase, trust me. Asta s-a întâmplat în cadrul Petrecerilor Delice, un eveniment cu un format care se potrivește perfect pentru a mai învigora deja cam din ce în ce mai plictisitoarele team-buildinguri.

Pe scurt, nu e vorba de mare filosofie: Horia Vîrlan, care e mult mai simpatic în realitate decât la TV :)), e domnu profesor, iar participanții sunt elevii. Care învață să facă o rețetă atent supravegheați de Măria Sa cu polonicul în mână :D Totul se desfășoară într-o atmosferă haioasă, în care mai mult se râde decât se plânge de la tăiatul cepei :)) Înveți tot felul de trucuri, apropo de tăiatul cepei, niște hinturi care zău că te ajută să ”nu îți tai degetele”, vorba maestrului :))

Iar mâncărurile astea ies extraordinar. Deși gătite de noi, amatorii, care altfel nu prea ne ducea tupeul să ne apucăm de gătit midii cu calamari și cu tot felul de nebunii de mirodenii. Dar le-am făcut și au ieșit excelent :D Dacă nu mă credeți pe mine, întrebați-l pe Auraș, că și el a bucătărit de zor :D

Seara s-a încheiat cu un excelent roze de 2009, oferit de SERVE, ocazie cu care am aflat și de proiectul Clubul Cavalerilor, despre care o să vă spun mai mult în decembrie, căci voi executa o degustare la cramele lor, deci e mult mai bine să așteptăm până atunci :D

Cum primesc pozele, cum le pun, ca să ne vedeți în acțiune, cu șorțuri de bucătărie și tot tacâmul :D

Despre autor: Cristian China-Birta

Blogger din 2007. Toamna :)) Antreprenor din 2009. Mândru membru al Kooperativa 2.0.

Adi Hădean gătește, Crina Matei servește. O seară specială

Și totuși, ce șanse dați unui Partid al Săracilor?

10 comentarii

  1. miercuri, 24 noiembrie 2010, 12:06

    fara poze ? :)))

    Thumb up 0 Thumb down 0

    Răspunde
  2. miercuri, 24 noiembrie 2010, 12:09

    @vLad
    bre, io gateam de zor, nu am avut vreme de poze :D
    dar imi trimit organizatorii niste fotografii cat de repede
    si le pun si pe alea sa ma fac de telecomanda :))

    Thumb up 0 Thumb down 0

    Răspunde
  3. miercuri, 24 noiembrie 2010, 12:11

    ha ha haha :)):))

    Thumb up 0 Thumb down 0

    Răspunde
  4. miercuri, 24 noiembrie 2010, 12:11

    Poze si video la baiatu’, imediat ce imi dau seama cum se taie niste secvente compromitatoare :))

    Thumb up 0 Thumb down 0

    Răspunde
  5. miercuri, 24 noiembrie 2010, 12:13

    @Auras sa pui link sa vedem si noi :)

    Thumb up 0 Thumb down 0

    Răspunde
  6. miercuri, 24 noiembrie 2010, 12:14

    Evident. Oricum, am link in comentariu, putina rabdare va rog :D

    Thumb up 0 Thumb down 0

    Răspunde
  7. miercuri, 24 noiembrie 2010, 15:26

    Ce fain! Ador gazpacho! Si zarzuela aia suna itneresant… desi nush ce e :))

    Thumb up 0 Thumb down 0

    Răspunde
  8. miercuri, 24 noiembrie 2010, 16:38

    […] care scrie pe blogul asta). N-am fost singur printre oale si ulcioare, m-am gasit acolo si cu Chinezu si inca cateva persoane cel putin la fel de curioase sa afle la ce incercari culinare ne pune […]

    Thumb up 0 Thumb down 0

    Răspunde
  9. miercuri, 24 noiembrie 2010, 17:00

    Gata, am facut o varza totala la http://aurasmihai.ro/2010/11/cum-am-ajuns-la-cratita/

    Thumb up 0 Thumb down 0

    Răspunde
  10. joi, 25 noiembrie 2010, 08:28

    Nu livraţi o porţie în Constanţa?

    Thumb up 0 Thumb down 0

    Răspunde

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *