30.06.2016

Ce ne place noua la Adi Hadean? Amu sa va vad…

Iar am fost la cele doua seri Adi Hadean acilea la noi in Bucuresti. Si iar am inteles ca, pe langa mancarea hadenistica cu care ne asalteaza papilele gustative, bucatarul-blogger-baimarean mai are ceva cu care ne atrage si ne lipeste de el.

Cum altfel sa iti explici gramada de oameni misto cu care m-am intalnit si reintalnit in cele doua seri? Si nu sunt din categoria celor care, pe principiul am vazut lumina si am intrat, au vazut ca se intampla ceva in blogosfera si s-au infipt si ei. Nope. Sau, ma rog, daca asta le-a fost motivatia, ma bucur ca au avut-o, ca tare mi-a placut de ei :)

Vroiam sa va spun eu de ce ne place de Adi Hadean. Dar nu o sa va spun. Din doua motive mari si late.
1. Eu il cunosc mai bine decat voi si as avea un avantaj necinstit in fata voastra cand e sa ni-l explicam pe Adi
2. Imi place atat de mult sa va aud parerile (spun asta cu toata onestitatea de care sunt in stare la ora asta) incat prefer sa va las sa va dati cu presupusul (caci cei mai multi dintre voi o faceti atat de bine…) :)

Asadar, dragelor si dragilor, ce ne place noua la Adi Hadean? Si nu imi ziceti de mancare. Ca aia e truism deja :D

Despre autor: Cristian China-Birta

Blogger din 2007. Toamna :)) Antreprenor din 2009. Mândru membru al Kooperativa 2.0.

Sansa de a te intalni cu Steve McDowell

Stiti sentimentul minunat al faptului ca se incheaga ceva?

19 comentarii

  1. duminică, 31 ianuarie 2010, 10:23

    1. este ardelean

    2. gateste dumnezeieste

    3. este Adi Hadean

    :D

    Thumb up 0 Thumb down 0

    Răspunde
  2. duminică, 31 ianuarie 2010, 10:25

    Darjii mei (mai ales tu, Chinezule), știu că vreți să-mi remontați moralul după seara de joi dar m-ar ajuta mai mult să știu ce nu vă place, poate mai pot îndrepta din cele strâmbe:-).

    Thumb up 0 Thumb down 0

    Răspunde
  3. duminică, 31 ianuarie 2010, 10:27

    Mie imi place si omul Adi Hadean, nu numai mancarea. Si sensibilitatea ascunsa sub sapca aia :))

    PS: Hadean a postat pe blog reteta de fasole.

    Thumb up 0 Thumb down 0

    Răspunde
  4. duminică, 31 ianuarie 2010, 10:27

    Fotografiile ;)

    Prietenii stiu de ce…

    Thumb up 0 Thumb down 0

    Răspunde
  5. duminică, 31 ianuarie 2010, 10:37

    e prietenos, comunicativ, generos (fetele care au primit o portie de jeleu de portocale din partea casei stiu de ce) face fotografii superbe, am autograf de la el :D

    Thumb up 0 Thumb down 0

    Răspunde
  6. duminică, 31 ianuarie 2010, 10:47

    Adi este fenomenul care a inteles ca o mancare este buna doar daca pui suflet in ea. Si in plus a mai inteles ca interactiunea cu cei care ii gusta bunatatile este mai mult decat a spune ca esti bucatar. Adi stie sa imbine doua lucruri greu de realizat: sa te faca sa salivezi dupa mancarea lui, dar sa stii si faptul ca cel care a facut-o iti este prieten. Este vorba de socializare, prietenie si comunicare prin mancare.

    Thumb up 0 Thumb down 0

    Răspunde
  7. duminică, 31 ianuarie 2010, 11:01

    Haideţi măi că e mai tare Jamie Oliver :D

    Thumb up 0 Thumb down 0

    Răspunde
  8. duminică, 31 ianuarie 2010, 11:10

    @Adi Hadean
    tu ce te bagi, bah, in ciorba noastra? :D
    geaba te potrivesti furiei multimii, ca nu ai nici o sansa
    lumea te vrea, lumea te place, lumea iti multumeste ca ai pus reteta cu fasolea pe site :D

    Thumb up 0 Thumb down 0

    Răspunde
  9. matilda
    duminică, 31 ianuarie 2010, 11:39

    Sub cozorocul şepcii şmechereşti se ascunde un artist. Artist sensibil, şi aici nu mă refer numai la bucatele lui minunate…

    Thumb up 0 Thumb down 0

    Răspunde
  10. duminică, 31 ianuarie 2010, 11:58

    Dincolo de priceperile sale culinare si de particularitatile sale geografico-culturale, Adi ne place mai ales si mai ales pen ca e om bun.

    Imi pare rau ca nu am stiut de venirea sa la Bucuresti. Promit ca data viitoare ma infiintzez cu toata priceperea mea de degustare lichido-solida :)

    Thumb up 0 Thumb down 0

    Răspunde
  11. duminică, 31 ianuarie 2010, 12:16

    Amu sa fiu sincer, eu l-am descoperit pe Hadean deabia miercuri. Si pe unii dintre voi, in speta Chinezu’, tot asa.
    Drept pentru care-s de doua ori bucuros. Rar stai la masa cu oameni care-ti pot fi dragi din prima clipa!
    O singura chestiune ma apasa: Adi e d’al nostru, ardelean. Eu mi-s satul de mancarurile fandosite si alambicat preparate, de amestecurile de condimente rare si mestesugit alese. Am participat la ultimele 4 evenimente de anvergura din cadrul culinar, la show-uri, etc…
    Mi-era dor, si inca imi este, de o seara ardeleneasca (daca se poate si cu meseni ardeleni, da’ nu-i musai sa fie numai ei), sa crape falcile mancand bucatele noastre, sa fie atmosfera ca lanoi acasa. Si cu niscai jinars ;)
    N-o luati ca pe o critica, era mai degraba un moment de sinceritate.

    Corvin (Cristian Szilvassy)

    Thumb up 0 Thumb down 0

    Răspunde
  12. duminică, 31 ianuarie 2010, 12:46

    1. Are carisma
    2. Stie foarte bine sa-ti ” starneasca” pofta de mancre.

    Thumb up 0 Thumb down 0

    Răspunde
  13. Adrian SM
    duminică, 31 ianuarie 2010, 12:57

    E ardelean de-al meu, probabil găteşte dumnezeieşte( nu am avut fericira de a-i gusta capodoperele) şi mai ales e un om cult, deci ştie şi altceva,nu numa cratiţa şi polonicul… :) Dacă aveţi ceva de reclamat în legătură cu cele gătite de el sigur nu va deveni ţâfnos. Ar fi fain să-l combinăm într-un show cu Jamie… :)

    Thumb up 0 Thumb down 0

    Răspunde
  14. duminică, 31 ianuarie 2010, 13:16

    Eu, l-am cunoscut prea putin (de ..sunt nou in gasca), dar atat cat l-am cunoscut pot spune la prima vedere ca este un om placut. Sper sa am ocazia sa ma mai intalnesc cu el si daca se poate, asa cum a spus Corvin, la o seara cu bucate ardelenesti :).

    Thumb up 0 Thumb down 0

    Răspunde
  15. duminică, 31 ianuarie 2010, 13:42

    no, m-am înduioșat. pe de altă parte, am reținut povestea cu seara ardelenească (am vorbit deja cu doru panaitescu despre asta, cred că se va întâmpla curând o seară cu dezmăț). iar țâfnos nu devin pentru că n-am de ce, știu că nu-s perfect, de obicei realizez când o dau în bară și chiar dacă nu o dau în bară, realizez că oricine are dreptul la propria părere iar o părere neexprimată nu înseamnă nimic.

    Thumb up 0 Thumb down 0

    Răspunde
  16. duminică, 31 ianuarie 2010, 14:25

    No, mie nu-mi mai place de Adi Hadean de cand am observat ca el nu gateste bunatati dintr-alea cum am vazut eu pe Discovery, la Bizzare Foods :P
    Lasand gluma la o parte, n-am avut onoarea sa il intalnesc sau sa ii gust delicatesele, dar ma delectez uitandu-ma la pozele de pe blogul lui :D

    Thumb up 0 Thumb down 0

    Răspunde
  17. duminică, 31 ianuarie 2010, 14:27

    Da’ cum sa nu-ti fie drag Adi Hadean? Are mancare buna, horinca, povesti faine si vorbe bune pt toata lumea – atat pt prieteni cat si pentru cei aproape necunoscuti.

    Un ardelean carismatic tare :)

    Thumb up 0 Thumb down 0

    Răspunde
  18. duminică, 31 ianuarie 2010, 18:45

    Gateste bine, iar eu sunt pasionat de arta culinara. Am reusit sa invat multe de la el. In general bucatarii sunt asa prietenosi, pentru ca pun pasiune si dragoste in ceea ce gatesc.

    Thumb up 0 Thumb down 0

    Răspunde
  19. mia elekes
    luni, 31 mai 2010, 12:16

    despre adi numa laude,si.,……….. laude , cel mai fain ardelean bun de omenie si foarte destept.nu al cunosc personal da nu trece zi sa nu ma mai uit ce bunatati face sau ce mai scrie ma bucur sa zic cai ardelean de al meu

    Thumb up 0 Thumb down 0

    Răspunde

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *