09.12.2016

Urban Kid

Află cum poți să câștigi o Dacia Duster Laureate și alte zeci de premii.

Lady Look mă trage de mânecă pe twitter şi îmi spune despre proiectul urbankid.ro al lui Mihai Dragomirescu. Cum sunt un atât de destoinic sucker când e vorba de ăştia mici (fiind şi incredibil de mândru posesor al doi pitici impecabili, Mara – 5 şi Alex – 7) evident că sprijin un asemenea proiect din startul startului.

Ei bine urbankid.ro îşi caută „victime” :)

„Suntem deja suflete pereche daca te pasioneaza copii, esti familiarizat(-a) cu Internetul, platforma de blogging WordPress si iti doresti un job part-time pe care sa il poti face de acasa (sau de oriunde ai acces la Internet) si care sa nu iti ia mai mult de 2-3 ore pe zi.

Suntem in cautarea unei relatii de lunga durata asa ca daca simti furnicaturi in buricul degetelor si ai fluturi in stomac, trimite-ne un mesaj la eusunt at urbankid punct ro. Poti sa incluzi un CV sau un link catre blogul tau sau chiar 1-2 articole.”

Despre autor: Cristian China-Birta

Blogger din 2007. Toamna :)) Antreprenor din 2009. Mândru membru al Kooperativa 2.0.

Motivul meu de optimism la Optimism2009

Astăzi mă văd cu domnu’ Radu la #mictweetmeet

2 comentarii

 1. marți, 3 noiembrie 2009, 10:14

  Multam fain pentru preluarea anuntului chiar daca am fost foarte zgarcit in detalii. Ma bucur sa intalnesc si alti tatici bloggeri :P

  Thumb up 0 Thumb down 0

  Răspunde
 2. miercuri, 4 noiembrie 2009, 17:16

  […] This post was mentioned on Twitter by chinezu and chinezu, Mihai Dragomirescu. Mihai Dragomirescu said: multumesc de sustinere! :) RT @chinezu: Urban Kid http://sp2.ro/3401d7 […]

  Thumb up 0 Thumb down 0

  Răspunde

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *