08.12.2016

Să ne plouă în gură, deci…

Află cum poți să câștigi o Dacia Duster Laureate și alte zeci de premii.

Băi, Adi, mai lasă-ne şi să muncim nu numai să ne plouă în gură…

Se iau doi pui mititei şi se spală (just in case). În fiecare dintre pui trebuie să intre obligat/forţat o jumătate de lămâie, o jumătate de ceapă roşie, trei căţei de usturoi, două-trei bucăţele de slănină afumată şi o crenguţă de rozmarin. Se sigilează puii cu două-trei scobitori (cum unde? unde-i gaura), se aşează într-un vas termorezistent împreună cu trei-patru bulbi de ţelină mai mici, eventual tăiaţi în două. Mai puneţi în vas o cană de apă, trei linguri de ulei de măsline, o ceaşcă de vin alb, sare şi piper după cum vă lasă inima şi apoi daţi vasul la cuptor. În următoarea oră stropiţi puiul frecvent cu zeamă din vas. Frecvent înseamnă cam o dată la cinci minute. N-o să vă pară rău. Într-o oră ar trebui să fie gata dacă aţi reglat cuptorul la 190-200 de grade Celsius. Poate chiar mai repede, în funcţie de cuptor şi de felul în care coace.

Despre autor: Cristian China-Birta

Blogger din 2007. Toamna :)) Antreprenor din 2009. Mândru membru al Kooperativa 2.0.

Internetul e ca o junglă. Oare Paul Păcuraru îşi încoardă bicepşii prin ea?

Era să mă calce Make cu motoru…

Niciun comentariu încă

  1. marți, 15 iulie 2008, 12:38

    Mi-e foame!
    Spune-ne si noua primele impresii Chinezule dupa intalnirea cu Make. O s-o omorati pe babă?

    Thumb up 0 Thumb down 0

    Răspunde
  2. marți, 15 iulie 2008, 13:46

    hmm, ne ploua, ne plou…ne mai si fulgera… :)

    Thumb up 0 Thumb down 0

    Răspunde
  3. marți, 15 iulie 2008, 16:02

    ok:-).
    multam, mai poftiti:-)

    Thumb up 0 Thumb down 0

    Răspunde

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *