03.12.2016

Ziariştii sunt de vină că scârţâie politica externă a României

Află cum poți să câștigi o Dacia Duster Laureate și alte zeci de premii.

Ce bine că avem un preşedinte atât de minunat care ne luminează de fiecare dată mai ceva ca lămpaşul de miner cu care a fost luminată Piaţa Universităţii. Uite cum ne spune Băsescu (în speciala lui Turcescu de ieri) cine e de vină că avem o politică externă mirifică. Ziariştii, normal…

Traian Băsescu: Domnule Turcescu, la noi speculaţiile pe politică externă au mers departe. Şi aici am să fac o paranteză. Este un dispreţ formidabil pentru a şti cum se face politica externă în raport cu părerile docte pe care le văd la tot soiul de analişti care habar nu au despre ce e vorba, dar trec drept mari specialişti în politică externă. Şi acest lucru se întâmplă pentru că, deşi iau ziarişti în fiecare deplasare, nu sunt interesaţi de politica externă, nici nu-i specialitatea lor politica externă, dar sunt acreditaţi la Cotroceni şi se pare că dispreţul marilor redacţii pentru politica externă este destul de mare. De-asta nu se înţelege. 

Despre autor: Cristian China-Birta

Blogger din 2007. Toamna :)) Antreprenor din 2009. Mândru membru al Kooperativa 2.0.

Autonomia tâmpeşte din nou: un deputat UDMR ameninţă că scoate ungurii în stradă

Când a vorbit prostii Băsescu: acum sau în 2005?

Niciun comentariu încă

 1. marți, 19 februarie 2008, 15:52

  Bine ca ii reuseste lui extrem de bine treaba cu politica externa si ca nu da decat de 2 ori pe saptamana cu mucii in fasolea externa! Ca daca dadea de mai multe ori pe saptamana era rau. Asa macar s-au invatat si strainii cu el si spun ca noi de Vadim:
  LASATI’L DRACU CA ESTE NEBUN! ZICETI-I DA’ SI LASATI’L SA SE BUCURE CA UN CAINE CARE PRIMESTE OASE DE LA STAPAN!”
  :(

  Thumb up 0 Thumb down 0

  Răspunde

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *